Misteri i fantasia a ‘Locke & Key’

- Advertisement -

Els amants de l’intriga fantàstica estan d’enhorabona! Netflix estrenarà aquest divendres 7 de febrer Locke & Key l’esperada adaptació de les novel·les gràfiques escrites per Joe Hill i il·lustrades por Gabriel Rodríguez i publicades entre 2008 i 2012 que van guanyar el British Fantasy Award a la millor novel·la gràfica.

- Advertisement -

Després de l’assassinat del seu pare en unes circumstàncies misterioses, els tres germans Locke i la seva mare es muden en una casa ancestral, Keyhouse, en la qual aviat descobriràn que esta plena de claus màgiques que poden estar relacionades amb la mort del seu pare. Mentre els nens de Locke exploren les diferents claus i els seus poders, un dimoni misteriós es desperta per robar-los les claus màgiques.

- Advertisement -

La sèrie esta creada per Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) i Meredith Averill, (La maldición de Hill House), Locke & Key està concebut com un producte on el misteri és l’element principal però  que també explora l’amor, la pèrdua i els llaços familiars dels personatge. Protagonitzada per Darby Stanchfiel (Scandal), Jackson Robert Scott (IT 2) Connor Jessup (American Crime) i Emilia Jones, és una de les apostes del gènere fantàstic juvenil de Netflix per aquest 2020.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents