Dani de la Orden torna la comèdia amb ‘Litus’

- Advertisement -

Després d’inaugurar el Barcelona Film Fest i tenir un llarg recorregut de festivals, el film Litus d’en Dani de la Orden arriba als cinemes. La pel·lícula compta amb Quim Gutiérrez i Belén Cuesta com a protagonistes. Després de films com El pregón, El mejor verano de mi vida Barcelona, nit d’estiu, Barcelona, nit d’hivern el director català presenta una comèdia dramàtica amb un repartiment que inclou Quim Gutiérrez, Belén Cuesta, Adrián Lastra, Álex García, Miquel Fernández i Marta Nieto. La trama gira en torn en Toni que reuneix de nou als seus amics després d’un temps sense veure’s.

- Advertisement -

Després de la mort d’en Litus, per fi poden gaudir d’una estona junts. No obstant en Toni té una notícia inesperada: en Litus va deixar una carta de comiat per cada un d’ells. El que havia de ser una trobada per parlar d’en Litus es converteix en ocasió per descobrir els secrets més íntims i totes les emocions amagades durant anys. Darrere la cinta hi ha el productores de El mejor verano de mi vida y La Librería, i el guió, en aquest cas és obra de Marta Buchaca basat en la seva pròpia obra teatral.

- Advertisement -

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents