L’inesperat retorn de la bruixa

- Advertisement -

Als anys 90 va sorgir un film de terror que va revolucionar el món, ja que va introduir el concepte del found footage (fals documental gravat càmera en mà) i això va provocar que la crítica es dividís entre els que hi estaven a favor o en contra. Es tracta de The Blair Witch Project i ara, 17 anys més tard, arriba la seva seqüela amb un rodatge que s’ha dut a terme en secret per part de la productora Lionsgate.

En aquesta ocasió, uns estudiants s’endinsaran  en els boscos de Black Hills de Maryland, per intentar esbrinar què va passar amb la desaparició de la germana d’en James, ja que està relacionat amb la llegenda de la bruixa de Blair. Aviat una parella de residents s’ofereix per fer-los de guia als boscos. Explicarà la història del germà de Heather Donahue (protagonista del film original), que té com a objectiu cercar al seu familiar desaparegut.

- Advertisement -

 

- Advertisement -

bruja-blair-2016

A la Comic Con de San Diego han sortit a la llum les primeres imatges oficials, el pòster i el tràiler de la pel·lícula que dura el títol Blair Witch, tot i que no està confirmat al 100%. Valorie Curry, Callie Hernandez (Alien: Covenant o La La Land), James Allen McCune, Brandon Scott (An American in Hollywood o Public Enemy), Wes Robinson (Player 5150) i Corbin Reid, encapçalen l’elenc d’aquest treball dirigit per Adam Wingard (You’re Next o The Guest).

La primera part va marcar un estil i va aterrar a milions de persones, aquesta seqüela s’espera que provoqui les mateixes sensacions i estigui al nivell, i per a això s’haurà d’esperar al 17 de setembre, moment en el qual arribarà a la gran pantalla als EUA, però a Espanya roman sense data d’estrena.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents