L’exposició d”Star Wars’ que cap fan s’hauria de perdre

- Advertisement -

‘Star Wars’ no passa de moda! La saga iniciada per George Lucas l’any 1977 continua més viva que mai sobre tot gràcies a la TV i a sèries com The Mandalorian, The Book of Boba Fett o l’esperada Obi-wan. Segurament per això el Poble Espanyol ha decidit retre un homenatge a la saga i fer feliços als fans acollint a la seva carpa una exposició que porta per títol 1977-2022 Una galàxia molt llunyana. T’hi esperen Darth Vader, Boba Fett, Chewbacca, R2D2, Yoda i fins i tot personatge de dubtosa reputació com els Ewoks o Jar Jar Binks. 

- Advertisement -

En un espai no massa gran la mostra ens ofereix rèpliques a mida real, estàtues, busts, autògrafs, diorames, props, storyboards originals, objectes, vestuari utilitzat als rodatges de les pel·lícules i una infinitat de col·leccionables propietat de fans de l’univers galàctic. Per que us feu una idea de tot plegat us convidem a veure aquest petit resum que hem penjat al nostre perfil de TikTok.

Sí, tenim TikTok i ens pots seguir en aquest mateix enllaç. 

@elcinefil

L’univers #StarWars arriba a Barcelona! Hi podràs veure DarthVader, themandalorian, bobafett, #chewbacca i molts personatges més!

♬ Epic Music(863502) – Draganov89

- Advertisement -

L’exposició es pot visitar amb l’entrada normal al recinte del Poble Espanyol però cal reservar entrada online primer. Cal remarcar que és una mostra provinent d’una col·lecció privada i no és “oficial”. En altres paraules, Disney no hi té res a veure.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents