L’exposició de ‘Joc de Trons’ inicia la seva gira mundial a Barcelona

- Advertisement -

Finalitzada la setena temporada de Game of Thrones, els seguidors de la popular sèrie creada per George R. R. Martin ja estan esperant que arribi la que serà l’última entrega. Però encara tocarà esperar fins al 2019 per saber quin destí els espera a tots els seus protagonistes. Per fer l’espera menys feixuga, s’ha creat una gira mundial amb una exposició que gira al voltant de la ficció i que farà la seva primera parada a Barcelona el pròxim 28 d’octubre.

L’exposició titulada Game of Thrones: The Touring Exhibition s’ubicarà al Museu Marítim de la ciutat i es podrà visitar durant un temps limitat. Es tractarà de l’exposició pública més extensa feta fins ara, amb més de mil metres quadrats, on es recolliran des d’imatges, fins a objectes inèdits de la sèrie. Els visitants tindran l’oportunitat de veure en primera persona attrezzo, peces de vestuari i decorats originals, així com submergir-se en el món de Joc de trons a partir d’entorns immersius, espais interactius i contingut multimèdia.

- Advertisement -

- Advertisement -

Eddie Newquist, director creatiu i vicepresident executiu de GES, afirma que “l’estrena a Barcelona representarà la culminació dels esforços conjunts de molts artesans, dissenyadors i artistes. És un gran plaer per a nosaltres poder iniciar la gira en un indret històric tan singular”. Pel que fa a la resta de localitzacions per on viatjarà l’exposició encara no se n’han donat detalls.

Les entrades per a aquest esdeveniment de gran èxit estan disponibles a www.gameofthronesexhibition.es.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents