L’Escac i In Extremis creen una acadèmia d’especialistes d’acció

- Advertisement -

Baralles al límit, explosions, armes de foc, persecucions amb vehicles… Sabeu que el cinema molts cops requereix la intervenció d’especialistes per a fer més creïble i atractiva una escena. Amb aquest objectiu, ‘Escola de Cinema i Audioviduals de Catalunya (ESCAC) i l’empresa In Extremis Film Services especialitzada en efectes especials i especialistes de cinema, han creat conjuntament l’Escac Stunt Academy, una acadèmia d’especialistes de cinema.

- Advertisement -

Amb 10 anys d’experiència produint i coordinant les millors escenes d’acció i d’efectes especials d’una llarga llista de produccions audiovisuals nacionals i internacionals, In Extremis Film Services ofereix el seu coneixement i experiència a ESCAC i coordina la nova Escac Stunt Academy. L‘empresa catalana ha estat la guanyadora del Goya l’any 2014 i 2015 per Los últimos días i REC 4 i l’any 2016 va rebre el Gaudí per Anacleto

Llums, càmera, especialistes d’ACCIÓ!

- Advertisement -

La Escac Stunt Academy amb tindrà la seu a Barberà del Vallès i està dirigida ​​a actors i professionals del món de la interpretació que vulguin afegir competències a les seves habilitats actorals i complementar els seus coneixements amb una formació alternativa i especialitzada en cinema d’acció. També pretenen captar persones que practiquin esports de risc, arts marcials o acrobàcies i tinguin interès en el món dels especialistes de cinema. El primer curs comença aquest octubre de 2021 i tots els que passin els exàmens obtindran, passats 9 mesos de classe, un Diploma Certificat en Especialista de Cinema. Hi ha dues opcions de docència segons el nombre d’hores.

  • Curs Master de 700 hores (preu: 6.000€)
  • Curs iniciació de 135 hores (preu: 2.600€)

Els mestres són un equip d’especialistes i l’aula no té precisament taules i cadires… A les instal·lacions dissenyades per poder desenvolupar o aprendre accions de risc hi ha llits elàstics, terra de gimnàstica esportiva, rocòdrom, zona de parkour, airtrack, armes i armes tradicionals i zona de salts d’alçada. A més l’alumne tindrà l’oportunitat de participar en rodatges i pràctiques audiovisuals en col·laboració amb la resta de cursos de l’ESCAC.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents