Les tensions de Churchill passaran pel cine

- Advertisement -

La vida del primer ministre britànic Winston Churchill aviat tindrà una nova adaptació al cinema. Fa uns dies va començar a Escòcia el rodatge del film biogràfic d’un dels personatges més carismàtics i dels més importants del segle XX guanyador d’un premi Nobel de Literatura i la primera persona en ser ciutadà honorífic dels EUA. El film però no arribarà a les nostres sales fins a finals del 2017 a la gran pantalla. De moment però es pot veure el primer tràiler.

- Advertisement -

La pel·lícula està dirigida per Jonathan Teplitzky (The Railway Man, Better Than Sex) i compta amb un guió de l’historiador britànic Alex von Tunzelmann. El protagonista l’interpreta Brian Cox, un actor veterà que ha participat en Braveheart, Troy, Match Point o Red, entre moltes altres, que ja s’ha vist caracteritzat amb el barret, abric i cigar clàssics d’en Winston Churchill.

- Advertisement -

El film estarà ambientat durant les 48 hores prèvies al desembarcament de Normandia al 1944 i l’enfrontament amb els seus generals, així com els seus aliats nord-americans, per a decidir com afrontar el que va esdevenir el punt d’inflexió a la 2a Guerra Mundial.

87258

Brian Cox no és el primer actor que es posa a la pell del ministre ja que abans han hagut d’altres adaptacions. Entre elles cal destacar la TV movie The Gathering Storm (2002) amb Albert Finney sota el paper de Churchill, que tracta la seva història d’amor i posteriorment va arribar al 2009 Into the Storm, que tractava més profundament la seva carrera i el final de la 2a Guerra Mundial. Per altra banda, Young Winston (1972) va fer una reflexió per tota la joventut del ministre i com va anar evolucionant, en aquest cas Simon Ward va ser qui el va interpretar. Altres actors com Bob Hoskins, Ian McNeice, Rod Taylor, Timothy Spall, Richard Burton, Peter Sellers o Robert Hardy també han actuat interpretant al ministre.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents