Les noves boges i gamberres aventures de Borat

- Advertisement -

L’any 2006 el còmic britànic Sasha Baron Cohen va fer riure (i plorar de vergonya aliena) mig món amb la seva cinta Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan. Aquest nom tan llarg servia per enunciar el que veuríem a la pel·lícula: un munt de gags d’humor negríssim i absurd que ridiculitzaven els Estats Units (i de passada el Kazakhstan). El film, presentat en forma de fals documental va aixecar-se amb un pressupost de 18 milions de dòlars i en va recaptar més de 260 arreu del món… Amb aquestes credencials (i unes quantes pel·lícules pel mig) aquest octubre de 2020 arriba Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe To American Regime For Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan que podríem traduir com La subseqüent pel·lícula de Borat: el lliurement d’un prodigiós suborn al regim americà per beneficiar la antigament gloriosa nació del Kazakhstan. Podeu dir-li Borat 2 o Borat Subsequent Moviefilm i ningú us dirà res. A tot això ja us podeu imaginar que és una seqüela amb el mateix esperit gamberro però amb novetats importants.

Objectiu: fer molt més el ridícul

- Advertisement -

Borat 2 no passarà pels cinemes. El dia 23 d’octubre s’estrenarà directament a Amazon Prime Video, data força propera a les eleccions presidencials als Estat Units. El film, a més, té un al·licient extra. No només veurem la filla de Borat en acció (a qui pretén casar amb un ric nord-americà) sinó que el coronavirus entrarà en acció. La primogènita de l’explorador kazakh està interpretada per Irina Nowak i l’acompanyaran amb cameos d’alt nivell l’ex alcalde de Nova York Rudolph Giuliani. A més ,tal com es pot veure al tràiler, hi haurà una quarantena pel mig i Donald Trump no sortirà gaire ben parat. 

- Advertisement -

La pel·lícula està dirigida per Jason Wolliner (What we do in the Shadows) i està escrita pel mateix Baron Cohen juntament amb Anthony Hines, Nina Pedrad i Dan Swimer. L’objectiu és clar: escandalitzar el món novament i, ja posats, fer-nos riure una estona tal com ja va fer amb Bruno (2009) i El dictador (2012) on també era guionista i productor.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents