Les aventures d’en Fly tornen en una nova sèrie

- Advertisement -

L’any 1993, en plena febre de Bola de Drac, TV3 va emetre una sèrie japonesa amb una estètica molt similar. Dragon Quest (ドラゴンクエスト) narrava les aventures d’espases d’un jove nen amb els cabells punxeguts i va seduir gran part de l’audiència que ja gaudia de les lluites d’en Son Goku i els seu amics. De fet, la sèrie de 46 episodis venia de la mateixa arrel nipona (Toei Animation + Editorial Shueisha) tot i que en aquest cas adaptava un videojoc de 1987 que ha anat evolucionant al llarg dels anys. 

- Advertisement -

Si aquestes imatges us sonen molt és normal. Al mateix Akira Toriyama, creador de Bola de Drac, va ser el responsable del disseny dels personatges del videojoc en el qual es va basar la sèrie. Així doncs, l’estètica de l’anime té unes referències molt clares a l’obra més famosa de l’autor japonès i possiblement per això va atrapar seguidors d’arreu del món inclosos els catalans. Els nens dels 90, però, mai no van veure acabar aquesta sèrie a TV3. Cal dir que no va ser culpa seva ja que la sèrie es va cancel·lar per manca de pressupost. Tanmateix, aquest error històric serà esmenat aquest 2020.

- Advertisement -

Més de 30 anys després de tot això (i amb molts videojocs pel mig) Toei Animation ja té preparada una nova ficció sobre les aventures d’en Fly amb look renovat (barreja de 2D i 3D) i amb animadors que han estat treballant a Bola de Drac Super. De moment ja podem veure el primer tràiler que, sense dir-nos massa, sí ensenya aquesta nova imatge renovada.  

De moment no tenim dades fiables sobre com i quan arribarà la sèrie al nostre país. Sí sabem que aquest octubre s’estrenarà al Japó i que hi ha una legió de fans esperant per veure en Fly empunyar la mítica espasa.

La llegenda que tornarem a veure

La trama comença amb un jove anomenat Dai (Fly en aquestes terres) recordant una història que li va explicar el seu avi adoptiu, el mag monstre Brass, sobre la derrota del rei dimoni Hadlar de les mans d’un heroi conegut com Avan (Ivan a les nostres terres). Després de la derrota d’en Hadlar, tots els monstres van ser alliberats i la pau va regnar a tot el món durant deu anys. Alguns monstres i dimonis es van traslladar a l’illa de Dermline per viure tranquils.

En Fly és l’únic humà que viu a l’illa en qüestió. Després de ser criat per en Brass i amb el seu millor amic, l’alat monstre Gome. L’acció comença quan l’Ivan, un instructor d’herois, arriba a l’illa per entrenar en Fly a petició de la Leona una princesa que prèviament havia estat salvada pel noi. Just després d’aprendre la segona de les tres tècniques secretes de l’espasa (el mític tall de l’Ivan) l’entrenament és interromput pel retorn d’Hadlar. La batalla comença!

Vols una mica de nostàlgia? Aquí tens la cançó de la sèrie en català… Segur que (si tens més de 30 anys) la recordes.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents