Les actrius i els actors més ben pagats del 2019

- Advertisement -

En aquesta secció hem parlat d’estil, de bellesa, de tatuatges, de ruptures, de casaments… Avui toca parlar de peles! Com que no hi ha res més xafarder al món que assabentar-te de què cobra la gent, farem un cop d’ull a què han ingressat al seu compte corrent actrius i actors, i és que cada any, la revista Forbes elabora una llista dels millor pagats del panorama cinèfil i televisiu.

Ja, ja… Ja sé que teniu pressa per saber qui són els millor pagats, però ja us avanço que els que guanyen més pasta són, per norma general, els protagonistes dels blockbusters de l’any, de manera que ja us podeu anar fent una idea de per on aniran els trets i de quins són els actors més rendibles del moment.

- Advertisement -

Pel que fa a les dones, Scarlett Johannsson, un dels pesos pesats del sector femení de Marvel, és l’actriu més cotitzada i s’ha embutxacat 56 milions de dòlars. La segueix Sofia Vergara amb una recaptació de 44,1 milions. Reese Witherspoon i Nicole Kidman, protagonistes de Big Little Lies, les segueixen amb una recaptació de 35 i 34 milions de dòlars respectivament. Per la seva banda, Jennifer Aniston i Kaley Cuoco ocupen el cinquè i el sisè lloc. En setena posició, hi tenim Elisabeth Moss, protagonista de l’aclamada The Handmaids Tale i qui ha cobrat 24 milions de dòlars. Finalment, tanquen la llista Margot Robbie, a qui hem pogut veure a l’última de Tarantino, i Charlize Theron, que ha protagonitzat la comèdia Casi imposible. Ellen Pompeo, l’última de la llista, ha ingressat al seu compte ni més ni menys que 22 milions de dòlars.

- Advertisement -

Pel que fa als homes, Dwayne Johnson és el millor pagat de la cartellera amb un total de 89,4 milions a la cartera. Per altra banda, cal destacar que l’univers Marvel ha marcat aquesta llista, ja que Chris Hemsworth i Robert Downey Jr. es troben a la segona i tercera posició amb 76,4 i 66 milions de dòlars respectivament; però alerta, perquè Chris Evans, també un Marvel man, una gens envejable vuitena posició. En quart lloc hi trobem l’indi Akshay Kumar amb 65 milions de dòlars ingressats aquest any; ja sabem que el cinema indi mou milions cada any malgrat que aquí tinguem poques oportunitats per veure’l. El segueix de prop el cinema Xinès, amb Jackie Chan, a qui hem pogut veure recentment a The Knight of Shadows i que s’ha endut 58 milions de dòlars cap al banc. Bradley Cooper i Adam Sandler empaten amb 57 milions de dòlars; recordem que Bradley Cooper ha viscut un dels seus millors anys gràcies al film A Star is Born. Paul Rudd i Will Smith són els últims de la llista amb 41 i 35 milions de dòlars de recaptació respectivament.

Tal com podeu veure, entre el millor actor més ben pagat i l’actriu més ben pagada hi ha una diferència de 33,4 milions de dòlars. Per altra banda, els tres primers homes de la llista sumen més guanys que les cinc dones més ben pagades juntes. Que els homes cobren més que les dones en molts sectors professionals és una realitat, però l’escletxa salarial entre ambdós sexes és encara més gran en el món del cinema, un sector en què tant homes com dones sembla que fan la mateixa feina. Potser les dones van guanyar una batalla feminista en trencar el silenci davant dels abusos i les agressions sexuals, però pel que sembla encara queda molta feina per fer per arribar a un món que tingui en la mateixa consideració homes i dones.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents