Les 5 estrelles de Hollywood que s’han casat més cops

- Advertisement -

Tinc uns amics que es casen, i us asseguro que casar-se val una pasta. La meva amiga, de tant en tant, es caga en tot (i amb raó) pel preu del cobert, de les flors, del vestit, de la maquilladora… però per convèncer-se deixa anar allò de “Bé… és un cop a la vida”. Jo, que no vull treure-li la il·lusió, somric i la deixo fer, però no puc evitar pensar que això que “és un cop a la vida” no sempre és cert. I si no, que els ho diguin a aquests famosos de Hollywood, perquè tenen el rècord de casaments!

Elisabeth Taylor

- Advertisement -

L’actriu que es va posar en la pell de Cleòpatra es va casar ni més ni menys que 8 cops! Primer amb Conrad Hilton Jr. i després amb Michael Wilding. El tercer i el quart van ser Mike Todd i Eddie Fisher respectivament. A continuació, es va casar amb Richard Burton. Anys més tard s’hi va tornar a casar, però la cosa no va durar gaire aquesta segona volta, ja que el seu matrimoni només va durar un any. Diuen que segones parts no són bones, i en aquest cas, així va ser. Finalment, es va casar amb John Warner i, després, amb Larry Fortensky. Quina vida amorosa més agitada!

Billy Bob Thornton

- Advertisement -

6 són les vegades que Thornton ha passat per la vicaria. La primera de les seves esposes va ser Melissa Lee Gatlin. La va seguir Toni Lawrence. Després va venir Cynda Williams. La quarta de la llista va ser Pietra Dawn Cherniak. El seu matrimoni més conegut i mediàtic va ser amb Angelina Jolie. Es van conèixer al rodatge de Fuera de control, i van ser marit i muller durant 3 anys. Va ser una relació molt comentada i exagerada pels mitjans i es van explicar moltes anècdotes sobre ells, com ara el fet que portessin uns collarets amb la sang de l’altre. Pel que ell va comentar, es van separar perquè tenien estils de vida molt diferents. L’última i actual esposa de Thornton és Cinnie Angland.

James Cameron

El director, guionista i productor s’ha arribat a casar 5 vegades. Primer, amb Sharon Williams. Després, amb Gale Ann Hurd, la seva productora a Terminator entre altres films. La va seguir Kathryn Bigelow amb un matrimoni que no va durar gaire… Tot i això, anys més tard, es van tornar a veure les cares quan es van enfrontar als Oscars tots dos competint en la categoria de millor director. La quarta esposa de Cameron seria Linda Hamilton, qui va donar vida a Sarah Connor a Terminator. Van tenir una filla, però ella li va demanar el divorci quan va saber que tenia un embolic amb Suzy Amis, amb qui es va casar l’any 2000 i amb qui té 3 fills. Serà Amis l’última i definitiva esposa de Cameron?

Nicolas Cage

La seva vida, també l’amorosa, ha estat força intensa. Nicolas Cage, que igual James Cameron, també s’ha casat 5 cops. La primera va ser Patricia Arquette. Ella tenia només 19 anys i va pensar que no era el moment per casar-se, però Cage va insistir tant que li va dir que faria qualsevol cosa, de manera que ella li va donar una llista de tasques impossibles (aconseguir un autògraf de J.D. Salinger, aconseguir una orquídia negra…) i així ho va fer. Un any després, es va casar amb Lisa Marie Presley, la filla d’Elvis Presley, però el seu matrimoni només va durar 3 mesos. La cosa també va ser molt accelerada amb Alice Kim, amb qui es va casa per tal que ella pogués viatjar a Sud-àfrica amb ell per acompanyar-lo durant el rodatge de Lord of War. Tot i les presses, van tenir un fill i van estar junts força temps. El 2019 es va casar per quarta vegada amb Erika Koike; el seu matrimoni va durar només 4 dies. Fa poc, Cage feia forrolla amb un cinquè matrimoni. L’afortunada és Riko Shibata 31 anys més jove que ell. Pel que sembla es van casar el passat mes de març a Las Vegas. Veurem quant dura…

Martin Scorsese

Els més de cinquanta anys de carrera de Martin Scorsese han donat per moltes pel·lícules i també per a 5 matrimonis. La seva primera esposa va ser Laraine Brennan; es van casar el 1965, quan només tenia 23 anys, i van tenir una filla. Tot i això, la relació no va arribar als cinc anys a causa de cada hora que passava a la feina. Però el matrimoni tornaria a la seva vida durant el rodatge de Taxi Driver, quan es va fixar en Julia Cameron, una periodista que va acudir al set per entrevista Paul Schrader. Amb ella també va tenir una filla, però dos anys després es divorciaven, segons va dir ella, a causa d’un affaire entre el director i Liza Minelli. Després de Cameron, va arribar Isabella Rossellini, amb qui es va casar l’any 79, però van ser anys intensos per a Scorsese. La droga anava i venia, i tot i decidir deixar-ho, el matrimoni no ho va superar I es va trencar. Pocs anys després va conèixer la productora Barbara De Fina, amb qui va estar casat fins al 1991. L’última esposa de Scorsese arribaria a la seva vida el 1999. Helen Morris, editora de Random House, és encara avui la seva esposa.

- Advertisement -
Aida Montoya
Filòloga clàssica de formació i mil i una coses de professió. Dirigeix el portal web lescriba.cat, on parla de literatura, cinema i sèries. Llegeix tant com pot però menys del que li agradaria, i com a bona "millennial", comparteix aquesta afició a Instagram (@aida_montoya_).

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents