L’energia de ‘Max Steel’ portada al cinema

- Advertisement -

La productora Paramount Pictures ha decidit portar a la gran pantalla els ninots d’acció de Mattel, per fer-ne una saga a l’estil de Transformers. El projecte que ja fa anys que està en marxa ha patit alts i baixos, però sembla que definitivament veurà la llum. En un principi Max Steel havia d’estar protagonitzada per Taylor Lautner, el famós home llop de Twilight però finalment, el paper principal ha estat per Ben Winchell.

El film (que també es basa en una sèrie d’animació) presenta a Max McGrath, un jove adolescent que descobreix que té un gran poder dins seu. La mutació que pateix li permet generar una energia molt potent, que combinada amb Steel, un extraterrestre biomecànic, el converteix en una poderosa arma. Com a bon superheroi haurà d’enfrontar-se a terribles enemics per salvar a la humanitat.

- Advertisement -

- Advertisement -

Dirigida per Stewart Hendler, la pel·lícula encara no té data d’estrena al nostre país, però sí que es podrà veure als Estats Units a partir del 21 d’octubre. A part de Winchell, l’elenc està format per Andy Garcia, Maria Bello, Josh Brener i Ana Villafane. El guió va a càrrec de Christopher Yost (Thor: The Dark World), esperem que sigui premissa d’un bon film d’acció.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents