L’Elvis i en Benny aterren al Super 3

- Advertisement -

L’oferta infantil en llengua catalana continua creixent. A partir d’aquest dilluns, 8 de juny, tots els capítols d’Elvis & Benny estan disponibles a les plataformes digitals del canal Super 3. És a dir, no es veurà en obert; el Super 3 creix per l’únic canal on té espai il·limitat: l’àmbit digital. 

- Advertisement -

L’Elvis, el Benny i els seus amics viuen dins d’un món de fantasia, ple d’éssers peculiars i únics que experimenten les aventures més increïbles i extravagants que ningú mai s’hagi pogut imaginar. El seu sentit de l’humor és únic. Per exemple, estan bojament enamorats de la Toucane, una sirena espectacular. Les seves aventures passen al voltant d’un far i en un paisatge desèrtic, on el perill es troba sota terra i és de color blau: el monstre llagosta-conill de nom Sandy. Quan la Sandy amenaça, la Babette, una ànega que es pot transformar, surt al rescat de qui està en perill.

- Advertisement -

Aquesta nova ficció consta de 25 capítols de 5 minuts de durada i es podrà veure, doncs al web, aplicacions del Super 3 per a mòbils i televisors intel·ligents i canal de YouTube. Aquesta sèrie d’animació està coproduïda per TV3 amb VTM Kzoom, el canal infantil més important de Flandes, i amb Haptic i VAF Media, també de Flandes. L’anunci arriba en un molt bon moment de forma del Super 3. Com es pot veure en aquesta notícia, malgrat que l’audiència en obert va a la baixa el consum a la xarxa no para de créixer.

https://elcinefil.cat/2020/05/21/el-super-3-ho-peta-a-internet-durant-el-confinament/

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents