‘LBJ’: Woody Harrelson és Lyndon Johnson

- Advertisement -

Aquest divendres 23 arriba a la gran pantalla la història del 36è president dels Estats Units, Lyndon B. Johnson, que va haver de substituir John F. Kennedy després del seu assassinat. L’encarregat de donar vida a aquest governant serà Woody Harrelson, qui apareix completament irreconeixible en el primer avançament que s’ha pogut veure del film.

- Advertisement -

Sota el títol LBJ, com es coneixia col·loquialment el president, la pel·lícula narrarà la vida de Johnson i se centrarà sobretot en la seva carrera política. Concretament seguirem la seva història al llarg de cinc anys, del 1959 al 1964, període que inclou el seu temps en el Senat, la seva etapa com a vicepresident durant el mandat de JFK i, la seva sobtada i particular entrada al govern.

- Advertisement -

Rob Reiner (When Harry Met Sally) és el director d’aquest film que té prevista la data d’estrena el proper 3 de novembre, als Estats Units. De moment encara no hi ha data pel nostre país. Woody Harrelson estarà ben acompanyat per un elenc format per Bill Pullman, Jennifer Jason Leigh, Michael Stahl-David, Richard Jenkins i Jeffrey Donovan, que donarà vida al president JFK.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents