Els inicis de Telefònica a ‘Las chicas del cable’

- Advertisement -

La plataforma de vídeo sota demanda Netflix va aparèixer per oferir al seu públic una manera diferent de veure continguts audiovisuals. Ja des de ben al principi va començar a produir els seus propis projectes, tan serièfils com cinèfils i, el pròxim 28 d’abril, arribarà la primera sèrie original produïda a Espanya que tindrà una estrena a nivell mundial. Estem parlant de Las chichas del cable (Cable girls), creada per Ramón Campos i Gema R. Neira i que comptarà amb un elenc de primera.

las-chicas-del-cable

- Advertisement -

La nova producció estarà ambientada al Madrid dels anys vint. Concretament començarà en el 1929, moment en el qual Telefònica va obrir les portes de la seva seu a la capital. En aquell moment, centenars de noies es van presentar per aconseguir un lloc com a operadores. Blanca Suárez (Lidia), Nadia de Santiago (Marga), Ana Fernández (Carlota) i Maggie Civantos (Ángeles) seran el quartet protagonista que, a l’estil de Velvet, viuran històries plenes d’ambició, amistat i amor. A part del repartiment principal, també es podran veure altres actors com Concha Velasco, Ana Polvorosa, Yon González, Martin Rivas, Nico Romero, Borja Luna i Sergio Mur, entre d’altres.

- Advertisement -

El vicepresident d’Original Series de Netflix, Erik Barmack, afirmava que “estem tremendament emocionats amb l’inici del rodatge de la nostra primera sèrie espanyola original amb un equip tècnic i artístic formidable”. De la mateixa manera, Barmack es mostrava optimista davant l’èxit de la nova ficció que definia com “una història única i emocionant”. Dins l’equip de productors executius hi haurà Teresa Fernández-Valdés i Ramón Campos, que pertanyen a la productora Bambú. Segons Campos, l’elecció de Bambú per produir la sèrie es deu a què “volíem una sèrie femenina” i, ja tenien bones experiències passades amb projectes com Gran Hotel i Velvet, ficcions que van aconseguir bons resultats d’audiència.

Las chicas del cable serà un dramedia que arrancarà amb una primera temporada de 16 capítols (de 50 minuts), que estarà dividida en dues entregues, ambdues de 8 capítols cadascuna. Ramón Campos explicava que la sèrie en realitat explicarà la història de Netflix, “una companyia que canvia la manera de veure els mitjans de comunicació en tot el món”.

https://youtu.be/cSBa8u_oEQM

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents