L’art de vendre cotxes a ‘Small Time’

- Advertisement -

Aquest mes d’octubre arriba a les nostres pantalles un drama protagonitzat per Christpher Meloni, Dean Norris i Devon Bostick. El film està dirigit, escrit i produït per Joel Surnow, co-creador de la sèrie policíaca 24 i té tocs autobiogràfics. Explica la vida d’Al, un venedor de cotxes antics que vol evitar que el seu fill acabi portant el negoci familiar.

El jove Freddy, per la seva banda sempre ha vist al seu pare com el seu model a seguir i té la intenció de dedicar-se al mateix que ell, a l’art de vendre cotxes. Aquí entrarà en joc una discussió amb l’exdona (Bridget Moynahan) que creu que el millor pel seu fill és anar a la universitat i assegurar-se un bon futur.

- Advertisement -

Un drama amb tocs d’humor titulat Small time i que s’estrenarà el pròxim 14 d’octubre i que també es podrà gaudir en català.

- Advertisement -

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents