L’art de l’algoritme. Com ens espia Netflix?

- Advertisement -

A El Cinèfil som uns gran defensors de l’audiovisual en català. És per això que veiem necessari que a banda de pel·lícules i sèries en la nostra llengua hi hagi run-run cinèfil en la llengua de Mercè Rodoreda tant als mitjans de comunicació com a les xarxes socials. En aquest context, ens fa molta il·lusió incorporar les impressions, investigacions i reflexions d’en Pol Bassó conegut popularment com a Pol·lícules.

Al seu canal de Youtube comenta actualitat i opinió sobre cinema en català i en aquesta primera col·laboració amb El Cinèfil ens explica com funciona un dels secrets més ben guardats de les plataformes: l’algoritme.

- Advertisement -

- Advertisement -
Pol Bassó
Apassionat del cinema i el doblatge per sobre de tot. És l'amic pesat que sempre et recomana sèries i films. Penja videos sobre cinema i sèries al seu canal de YouTube, 'Pol·lícules'. També té un Grau superior en producció d'audiovisuals, Ràdio i Espectacles i es defineix com a "intent d'actor de doblatge" havent estudiat dos anys d'interpretació. El trobareu a les a les xarxes com a @policules12

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents