L’arribada de la versió catalana de ‘The Boys’ arrasa

- Advertisement -

Ha acabat el mes de gener i és hora de veure les estadístiques de cerca d’aquest mes. Quin son els gustos dels catalans a l’hora de buscar contingut audiovisual en català? Quina és la plataforma preferida dels catalans? Amb el resultat del contingut més cercat durant aquest mes podem intuir quines són les nostres preferències.

10 plataformes més cercades

AmazonPrimeVideo

 1. Prime Vide 34%
 2. Netflix 20%
 3. Disney+ 10%
 4. FilminCAT 7%
 5. SX3 6%
 6. HBO Max 4%
 7. Movistar+ 4%
 8. 3 a la carta 3%
 9. Apple TV 2%
 10.  Rakuten TV 2%
- Advertisement -

Altres plataformes 5%
Plataformes d’altres televisions 2%

- Advertisement -

Les quatre principals plataformes continuen liderant el rànquing de les 10 plataformes més consultades al web desdelsofa.cat, però en el cas de Disney+ i FilminCAT perdent una mica de pistonada respecte a la resta de plataformes. SX3 torna al cinquè lloc després d’haver avançat Disney+ i FilminCAT durant un mes.

TOP 5 Pel·lícules

Alcarras_1
‘Alcarràs’.

 1. Alcarràs (Apple TV, Google TV, iTunes, Movistar+, Prime Video, Rakuten TV)
 2. After: amor infinit (Prime Video)
 3. Mític (magigarcia.com)
 4. Barcelona, nit d’estiu (FilminCAT, Netflix)
 5. Els guardians de la nit. La pel·lícula: El tren infinit (Prime Video i Rakuten TV)

Alcarràs, la pel·lícula més consultada a la web durant l’any 2022 continua liderant i es manté com a pel·lícula més cercada durant el mes de gener. Seguida per la primera pel·lícula doblada al català per una plataforma aquest any 2023, i, que a més a més és la primera pel·lícula que una plataforma també dobla a la varietat valenciana de la nostra llengua. En tercer lloc, tenim l’especial de comèdia d’en Modgi, la seva dimissió com a guionista del Zona Franca per l’acomiadament del col·laborador Manel Vidal, ha fet que el seu especial entrés al TOP 5, on també va estar el mes de l’estrena i el mes següent. Tanquen el TOP 5 la segona pel·lícula catalana més buscada i la pel·lícula d’Els Guardians de la Nit que després de la seva emissió al SX3 i el seu retorn a Prime Video s’ha mantingut al TOP 5. 

TOP 5 Sèries

‘The Boys’.

 1. The Boys (Prime Video)
 2. Titó (SX3)
 3. Haikyu! (SX3) 
 4. Sakura, la caçadora de cartes (SX3)
 5. Black clover (SX3)

Aquesta setmana ens vam despertar amb una notícia inesperada: Prime Video havia publicat el doblatge en català i subtítols de les tres temporades de The Boys. La notícia ha estat tan impactant que en només dos dies la sèrie s’ha convertit en la sèrie més buscada al web, compartint rànquing amb la primera producció del SX3 que entra al TOP 5, Titó i tres dels animes que podem veure actualment al SX3, dos d’ells (Sakura, la caçadora de cartes‘ i Black clover) novetats d’aquest 2023. 

TOP 5 Gèneres

 1. Infantil
 2. Animació
 3. Història
 4. Anime
 5. Comèdia

Per primera vegada l’anime no és un dels tres gèneres més cercats a la web, i és que durant el mes de gener, el gènere històric ha estat el tercer més cercat.

I ja per acabar, el rànquing amb els percentatges de les versions i tipus de produccions més cercades.

Rànquing Versions

 1. VC 68 %
 2. VOSC 14,6 %
 3. VC-valencià 5,4%
 4. Aranès 4,1 %
 5. Multilingüe 3,2 %
 6. VOSC-VAL 2%
 7. VC-balear 1,3%
 8. 3D 0,6 %
 9. Sense Diàleg 0,3%

Rànquing Produccions

 1. Pel·lícules 58,3%
 2. Sèries 34,9 %
 3. Curts 6,2 %
 4. Programes 0,5 %

Totes les dades estan adquirides de forma totalment anònima a través de les cerques del web desdelsofa.cat.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents