La veritable història sobre Whitney Houston

- Advertisement -

El format documental està prenent força des de fa ja alguns anys. Es tracta d’un gènere que encaixa molt bé a l’hora de fer biopics, per presentar a personatges destacables des d’un punt de vista realista i verídic. Durant el passat Festival de Cannes, es va presentar el documental Whitney: Can I be me?, en el qual es fa un repàs per la vida de Whitney Houston. Una mirada a la trajectòria vital i professional de l’artista que durant gran part de la seva vida va haver de representar un paper davant del món, ja que, segons el seu entorn si hagués estat ella mateixa, no hauria arribat tan lluny.

- Advertisement -

Kevin McDonald (El último rey de Escocia) dirigeix aquest projecte que ja està disponible a través de la plataforma Netflix i, que va captivar el públic americà. El documental que també arriba al cine aquest 6 de juliol repassa la vida de Houston, des dels seus inicis en el món de la música, la caiguda en les drogues, els abusos sexuals per part d’una tieta, els conflictes amb la seva família, el seu matrimoni amb Bobby Brown, fins al seu tràgic final, en una habitació d’hotel l’any 2012.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents