‘La reina de España’: la nova comèdia de Fernando Trueba

- Advertisement -

Amb un marge de gairebé vint anys, el cineasta Fernando Trueba torna al gènere de la comèdia, amb la seqüela del film La niña de tus ojos. La pel·lícula comptarà amb el repertori original encapçalat per Penélope Cruz i Antonio Resines i es podrà veure a partir del 25 de novembre. Segons el director, “feia molt de temps que estava allunyat del gènere. Ara tenia una necessitat física i moral de tornar a la comèdia. De tornar a escoltar el riure del públic, de la gent”.

Fernando Trueba Penélope Cruz

- Advertisement -

La pel·lícula, ambientada als anys 50 a Espanya, narra la història d’un rodatge i del retorn de la gran estrella de cine Macarena Granada (Penélope Cruz) a la gran pantalla, després d’haver triomfat a Hollywood, per donar vida a Isabel la Catòlica. Els americans van agafar Espanya com un dels grans escenaris cinematogràfics a partir de 1956, un cop es va acabar el bloqueig internacional durant la dictadura. En assabentar-se, Blas Fontiveros (Antonio Resines) torna a casa després de 18 anys d’haver dirigit La niña de tus ojos i la seva tornada, conduirà a una sèrie d’esdeveniments que posaran a prova el rodatge.

- Advertisement -

El film es va rodar amb deu setmanes entre Budapest i Madrid i, a part dels dos protagonistes, compta amb un elenc de primera, format per: Jorge Sanz, Santiago Segura, Loles León, Rosa María Sardá, Neus Asensi, Jesús Bonilla, Javier Cámara, Chino Darín, Ana Belén i els actors internacionals Mandy Patinkin, Clive Revill i Cary Elwes.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents