today-is-a-good-day

La realitat virtual de ‘Legends of Catalonia’

- Advertisement -

Dins de la secció Slatix Cocoon del Festival de Sitges s’ha presentat el projecte interactiu de Legends of Catalonia. Una aventura fantàstica d’experiència interactiva que té com a escenari diferents llocs de la geografia catalana com Barcelona, Cadaqués, la Seu Vella de Lleida i el Monestir de Montserrat. El participant de l’aventura es converteix en un esperit de Sant Jordi que ha d’anar superant diversos misteris i enfrontar-se a diferents perills, i com no, matar el drac. Un nou format de storytelling immersiu.

A més la història compta amb la participació virtual de Carles Puyol, els germans Roca i Edurne Pasaban que interpreten virtualment personatges dins la història i que acompanyaran el participant en aquesta experiència immersiva durant les diverses aventures.  Durant la presentació s’han mostrat algunes de les proves i escenes del videojoc i cal destacar l’alta qualitat dels gràfics i l’originalitat de la història.

- Advertisement -

- Advertisement -

Roberto Romero, CEO de Virtual Voyagers, ha explicat que aquest és un projecte que neix d’una idea de l’Oficina de Turisme de Catalunya per tal de promocionar el país i també amb la col·laboració d’Aftershave.tv. Per Romero, “la creació d’aquesta experiència virtual ha estat tot un repte ja que s’ha programat amb un temps rècord, uns cinc mesos, la qual cosa pel disseny i la creació d’un videojoc de Playstation 4 és increïble”.

Durant la presentació també s’ha remarcat el paper que la realitat virtual pot jugar en l’ensenyament i l’educació “un camp en el qual les possibilitats són infinites” i també com aquesta canviarà la manera de fer cinema perquè, segons Romero, “la tecnologia necessària per crear diferents experiències interactives que permetin la interacció dels participants dins d’un film i que cadascú pugui escollir la manera com vol que es desenvolupi la trama ja existeix i que per tant això està a punt de canviar la manera de consumir cinema, sobretot quan el públic generacional més jove ho demani” que segons Romero “és inevitable que passi”, de tota manera però, “se seguirà consumint cinema a la manera tradicional” ha conclòs.

- Advertisement -
Xavier Sabatés
Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents