Arriba la 4a temporada de ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’

- Advertisement -

Els seguidors de la sèrie Unbreakable Kimmy Schmidt estan d’enhorabona, ja que, el pròxim 30 de maig s’estrenarà la quarta temporada a través de la plataforma Netflix. La divertida comèdia creada per Robert Carlock i Tina Fey, presentarà la quarta temporada dividia en dues entregues, de sis episodis cadascuna. Segons ha explicat el showrunner Carlock, alguns dels capítols d’aquesta nova temporada, tractaran temes de rigorosa actualitat com ara el moviment Me Too i el problema dels abusos sexuals a Hollywood. Però també han afirmat que es mantindrà l’essència de la primera entrega de Kimmy Schmidt, “tindrem moltes cançons. La Kimmy cada vegada es vestirà més com un humà adult i, de sobte, tot el món serà feliç”.

Unbreakable Kimmy Schmidt

- Advertisement -

Tal com comenta Carlock, “els nostres personatges no estan del tot al corrent de què passa exactament en el món per diverses raons però, el moviment Me Too està molt present, especialment en la primera meitat de la temporada”. A més, també explicava que Kimmy haurà d’enfrontar-se a situacions desagradables a la feina. Serà la seva primera vegada en unes oficines i això canviarà les normes.

- Advertisement -

A part, també es descobrirà què els ha passat a Lillian, Titu i Jacqueline, que recordem que al final de la tercera temporada van deixar força coses a l’aire. Per la seva banda, Lillian ajudava la protagonista a perseguir aquesta nova aventura, mentre mirava de convèncer la seva parella, l’Archie, per tal que aconsegueixi un cor nou. En Titus i la Jacqueline unien forces per ajudar-se mútuament, el primer per recuperar l’amor de la seva ex parella, Mickey i, la segona lluitant per superar la separació amb Russ. Els primers capítols de la nova temporada tindran un arc temporal diferent dels sis següents, de manera que l’espera dels fans de la sèrie no serà tan àmplia com d’una temporada a l’altre.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents