‘Disenchantment’: la princesa irreverent continua les seves aventures

- Advertisement -

Va ser el setembre de 2020 quan vam veure la 2a temporada de la darrera sèrie de Matt Groening (creador de Futurama i The Simpson) i aquest 15 de gener de 2021 arriba la 3a entrega. Les trifulgues màgiques de la família de la princesa Bean continuen i la tercera temporada promet desenvolupar molt més la trama de de les ordres secretes que volen dominar el món. Ah, i sense oblidar els papers de la mare de la princesa i del seu pare, és a dir els “Reis”. L’emoció segueix a la tercera part mentre la protagonista continua tornant-se més poderosa enforntant-se al seu destí. A mesura que els intrèpids amics s’aventuren a descobrir nous mons, és possible que trobin que realment no s’hi està enlloc com casa.

- Advertisement -

Sí, els mons paral·lels d’steampunk i les lògies secretes i obscures continuaran i la màgia es desplegarà juntament amb l’humor i uns quants litres d’alcohol. Com a novetat, la nova temporada tindrà 10 episodis enlloc de 8 i tot indica que aquest mateix 2021 també veurem la 4a temporada. No us quedareu… desencantats!

- Advertisement -

Si voleu més informació sobre la sèrie us recomanem aquest article.

https://elcinefil.cat/2018/10/05/una-princesa-un-elf-i-un-dimoni-entren-a-un-bar/

 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents