Els ‘Gremlins’ tornen en una sèrie animada a HBO

- Advertisement -

El clàssic dels anys 80, Gremlins, torna a estar de moda, ja que pròximament s’estrenarà una preqüela en format de sèrie animada sota el títol Gremlins: Secrets of the Mogwai, una adaptació que arribarà directament per a televisió de la mà de Warner Bros i Amblin TV. La saga està composta per Gremlins (1984) i Gremlins 2: The New Batch (1990), ambdues dirigides pel gran cineasta Joe Dante (The Burbs o Innerspace) i que ràpidament van esdevenir un èxit a la taquilla. De fet, la primera va recaptar més d’11 milions d’euros el dia de la seva estrena als EUA; mentre que la seqüela va arribar a 8,5 milions d’euros. La clau de l’èxit va ser la fórmula de combinar terror amb comèdia dins un conte nadalenc, però estrenat a l’estiu. 

Gremlins, una sèrie ambientada fa 100 anys

- Advertisement -

La nova producció estarà dirigida per Tze Chun i té 10 capítols, de 30 minuts de durada cadascun. La sèrie se centrarà en Sam i Gizmo, els quals s’embarcaran en un perillós viatge a través de la Xina dels anys 20. Tots dos viatjaran a la cerca de la família del petit mogwai (esperit maligne en xinès cantonès), mentre seran perseguits per un exèrcit de malvat Gremlins. A més, descobrirem com Sam Wing (i la seva família), propietari de la botiga Mr. Wing (a les pel·lícules originals), va conèixer l’adorable Gizmo. El casting de veus està encapçalat pel jove Izaac Wang i està format totalment per rostres asiàtics. 

- Advertisement -

Al nostre país arriba a HBOMax aquest 23 de maig. Amblin Entertainment i Warner Bros tornaran a unir-se en aquesta producció, com ja varen fer al seu dia per a la cinta original. Encara queden molts detalls per descobrir, ja que no s’ha desvetllat la data d’estrena ni el repartiment que posarà veus als personatges, però promet ser un dels projectes més esperats de la nova plataforma digital. Us recordem les normes bàsiques de manteniment de Gizmo, que cal respectar per evitar mals majors:

  1.  No exposar-se a la llum
  2.  No entrar en contacte amb l’aigua
  3.  No donar-los menjar després de mitjanit

I si us agrada l’humor, no deixeu de llegir aquest article de la Iaia Toneta…

Bestioles amb problemes digestius

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents