Woody Allen, pluja i Nova York

- Advertisement -

Té 83 anys i cap intenció de jubilar-se… Woody Allen torna a la gran pantalla després de Wonder Wheel (2017) i ho fa amb una història que ens transporta com tants cops ha fet a la seva estimada ciutat de Nova York. En aquesta ocasió el film narrarà les vicissituds de dos joves que arriben a Nova York per un cap de setmana i es troben amb el mal temps i una sèrie d’aventures. Timothée Chalamet, Elle Fanning i Selena Gomez encapçalen el repartiment de Rainy day in New York que s’estrena al nostre país l’11 d’octubre. 

- Advertisement -

Diego Luna, Liev Schreiber i Jude Law completen el repartiment d’aquesta pel·lícula que es presenta com un mosaic de decisions vitals i qüestiona les vocacions professionals (i sentimentals). Com indica el títol òbviament quasi tot passa a Nova York i el que es planteja com una comèdia romàntica té girs argumentals que la col·loquen també com un film intimista on la relació creuada entre tots els personatges és la clau de la història. Veient el tràiler també descobrim és que el cinema hi té un rol central i que els amors, desamors i affairs entre els protagonistes principals i secundaris seran els fils que faran moure la trama.

- Advertisement -

El film es va rodar entre l’11 de setembre de 2017 i el 23 d’obtubre del mateix any. El motiu pel qual s’ha retardat tant la data d’estrena és perquè Amazon, distribuïdor del film va aturar el seu llançament després de la controvèrsia relacionada amb el director novaiorquès i moviment Me too. A les nostres sales s’estrena l’11 d’octubre i arribarà com és habitual en el seu cinema doblat en llengua catalana amb el títol de Dia de pluja a Nova York.

Els fan de Woody Allen poden esperar un film que darrere la seva aparent superficialitat amaga una sèrie de reflexions força profundes sobre l’amor, la feina i el lloc que se suposa que hem de tenir a la vida. El jove Timothée Chalamet serà en aquesta ocasió l’alter ego de Woody Allen, és a dir el personatge confús, cultivat i curiós que en altres èpoques hagués interpretat ell mateix. Malgrat això, com que part de la trama toca el cinema podrem endevinar aspectes molt seus en altres personatges. 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents