HBO convertirà la novel·la ‘Circe’ en una sèrie

- Advertisement -

La novel·la de Madeline Miller titulada Circe i publicada en castellà per AdN va batre rècords de vendes arreu del món. A més, va ser la guanyadora del Premi Goodreads del 2018 i finalista del Women’s Prize. Com que les alegries mai no venen soles, HBO ha adquirit els drets de la novel·la amb l’objectiu de crear-ne una sèrie de 8 capítols que es podrà veure a la seva futura plataforma de continguts, HBO Max.

- Advertisement -

La novel·la narra la història de la Circe, una nena nascuda al palau d’Hèlios, el déu del sol. Quan la nena arriba al món dels mortals s’adona que té el poder de la bruixeria i que pot convertir els seus rivals en monstres, els quals fins i tot poden arribar a desafiar els déus de l’Olimp. Zeus, atemorit pel poder de Circe, la desterra a una illa deserta, on perfeccionarà les seves tècniques i encanteris i per on passaran reputats personatges de la mitologia com ara Dèdal i Ícar, Medea o Odisseu. La seva vida ermitana i solitària no estarà lliure de perills i, sense saber-ho, desfermarà la ira dels déus i dels homes. A més, es veurà empesa a decidir si pertany al món dels déus, el seu origen natural, o al món dels homes, a qui ha decidit estimar. Rivalitats, intrigues de palau, amor i molt més és el que ens espera en aquesta nova aproximació a la mitologia grega que aposta per una visió des d’un punt de vista molt feminista i que reivindica el paper de la dona en un món d’homes.

- Advertisement -

La producció de la sèrie anirà a càrrec Rick Jaffa i Amanda Silver, els quals han tingut a les mans projectes del caire de Rise of the Planet of the Apes i Jurassic World, i la propera versió live action de Disney, Mulan. Encara no s’ha revelat cap informació sobre la sinopsi de la sèrie i només se’n sap que la història estarà narrada des de la perspectiva de la Circe. Tot i així, seguirem atents a les novetats.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents