Filmin acull la Mostra de cinema gai i lèsbic

- Advertisement -

La Mostra de cinema gai i lesbià de Barcelona, FIRE!!, organitzada pel Casal Lambda celebra enguany una edició especial en línia del 10 al 20 de setembre a través de la plataforma Filmin. FIRE!! AT HOME ofereix al seu públic una àmplia selecció de pel·lícules que segons explica l’organització és comparable en volum a l’edició presencial que no s’ha pogut celebrar aquest mes de juny a causa de les conseqüències de la pandèmia de COVID-19. La tria la composen 43 títols, la majoria d’ells inèdits a Espanya. Ja estan a la venda els abonament per a tot el festival que per 25 també inclou una subscripció de 3 mesos a Filmin.

- Advertisement -

La programació inclou pel·lícules independents de països com Brasil, Filipines, França, Irlanda, Xile, Estats Units o Eslovàquia. Ficció documentals curtmetratges, pel·lícules asiàtiques, de temàtica transsexual i una selecció dels millors títols dels últims anys. 43 pel·lícules de qualitat per a endinsar-se en món de la diversitat afectiva i sexual, històries sense complexos que parlen de el món d’avui. Podeu consultar la programació sencera en aquest enllaç.

- Advertisement -

Aquesta selecció d’estrenes es completarà amb un homenatge al director argentí Marco Berger i una petita retrospectiva per reviure alguns dels millors títols que han passat pel festival. Pel que fa a l’àmbit de la indústria cinematogràfica, el públic podrà assistir a una trobada en línia entre diversos professionals, sobre “Producció, distribució i exhibició de cinema LGBT”.

L’elecció d’aquesta edició especial en línia respon d’una banda a la impossibilitat d’organitzar presencialment la Mostra en primer lloc durant el mes de juny, com és habitual, i després a finals de la tardor, com es volia fer en un moment inicial. La incertesa que envolta encara les condicions en les quals es podran organitzar esdeveniments multitudinaris en aquest període ha conduït el Casal Lambda a prendre aquesta decisió basada en la prudència sanitària i en el calendari de festivals a la ciutat de Barcelona. L’elecció de les dates – del 10 al 20 de setembre – obeeix en aquest sentit a un desig de no concentrar a la fi de la tardor els certàmens cinematogràfics ja programats en aquestes dates, o que, havent cancel·lat la seva edició inicial, s’han posposat en aquestes dates.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents