La millor sèrie diària de TV3

- Advertisement -

Sabeu allò tan estival dels passatemps de l’estiu? Doncs a El cinèfil en n’hem inventat un però, òbviament, relacionat amb el cinema i amb les xarxes socials i les sèries de TV3 com a protagonistes. Es tracta que el públic, els espectadors de TV3 escullin quina és la millor sèrie diària de tota la història de la Televisió de Catalunya. Serà un lluita a vida o mort i com si això fos Els immortals… només en pot quedar una. A la primera ronda Nissaga de poder va derrotar Secrets de Família i a la segona El cor de la ciutat es va imposar per poc a Laberint d’ombres. L’última eliminatòria va catapultar La Riera en detriment de Com si fos ahir. La gran final és entre El cor de la ciutat i Nissaga de poder després que derrotessin La Riera i Poblenou respectivament

- Advertisement -

Des que l’any 1994 la Televisió Publica de Catalunya va decidir embarcar-se en l’aventura de les sèries diàries (allò que abans es deien culebrots però que es veu que sona despectiu) s’han produït un total de 7 sèries pròpies. La nostra ficció de sobre taula consta de 7 sèries! Des de Poblenou fins a Com si fos ahir hem viscut amb moltes families, ciutats i trames arreu de Catalunya i cadascuna de les produccions ens ha deixat alguna cosa per a recordar. La més llarga ha estat El cor de la ciutat amb 10 temporades i la més curta Secrets de família amb només una temporada de 190 capítols. Malgrat això, la durada no és un obstacle per a ser més o menys memorable i volem saber quina és la que més ens ha marcat. És per això que farem una lluita setmana a Twitter patrocinada per les nostres dues serièfiles de capçalera: la Iaia Toneta i l’Anna Amat. El resultat final el sabrem al setembre… Tenim tot l’estiu per jugar!

- Advertisement -

El mètode serà molt senzill: caldrà repiular (RT) o fer un m’agrada (❤) segons la sèrie que prefereixis. Com si això fos el mundial de la ficció televisiva cada setmana n’hem eliminat una i una altra passarà de ronda. L’a gran final és aquesta. Tu decideixes:

3, 2, 1… GUERRA!!!

Ja pots votar a la xarxa

Busca els tuits del torneig i pronuncia’t

Tu tens el poder!

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents