La màgia de Harry Potter arriba a Barcelona

- Advertisement -

Els fans de l’univers Harry Potter estan d’enhorabona, el primer cap de setmana de setembre (dies 3 i 4) tindrà lloc la primera trobada pottèrica a Barcelona, la BCN PotterCon. Els membres de BCN Cosplay han organitzat aquest esdeveniment que convertirà durant dos dies diferents indrets de la ciutat comtal en Hogsmeade. De moment no se sap molta cosa sobre què es podrà veure durant aquest cap de setmana màgic, però s’han avançat algunes de les activitats.

Màgia pels carrers

- Advertisement -

BCN PotterConEl plat fort de dissabte serà una activitat a l’aire lliure que espera aconseguir una concentració massiva, es tracta de la primera Potter Walk que es fa a Espanya. El trajecte començarà a les 16h i s’iniciarà a Arc de Triomf fins arribar a l’espació de França on es farà una gran sessió de fotos. Diumenge serà quan tindrà lloc el Hogsmeade Vintage Market, una convenció ambientada i escenificada com l’autèntica Hogsmeade de les pel·lícules que es podrà viure d’11h a 20h a l’Espai Jove la Fontana. Al voltant d’aquest esdeveniment principal, tindran lloc diferents activitats com tallers, xerrades, photocalls, exposicions, un concurs de cosplay i més sorpreses que aniran desvetllant-se a mesura que s’aproximi la PotterCon.

- Advertisement -

L’objectiu de la trobada és la recreació del món creat per J. K. Rowling i també donar visibilitat a artistes locals que estan inspirats per la màgia i la fantasia. En aquesta primera edició, l’artista convidat serà Álvaro Herranz, el creador de Fuego Fatuo, escultor i expert en orictozoologia. Ell mateix explica en el seu perfil de Facebook com “actualment compagina la seva activitat com escultor amb la de criador i traficant de criatures màgiques i mascotes mitològiques, mentre somia a portar algun dia una vida relaxada a la seva pròpia granja d’unicorns”.

L’encarregada de crear el cartell per aquesta primera edició de la PotterCon ha estat Sara Cuervo, artista i il·lustradora, que a partir del carrer del Bisbe ha fet la seva particular visió del conegut callejón Diagon.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents