La màgia de Disney entra a la cuina

- Advertisement -

Què passa quan un dels millors cuiners del món i una de les productores més influents de la història del cine, s’ajunten per crear un projecte? Doncs que neix T’ho explico a la cuina, un llibre de receptes basades en els personatges de Disney, de la mà de Ferran Adrià.

Receptes Disney

D’aquest binomi (Adrià-Disney) neix aquest projecte amb l’objectiu d’apropar la cuina als més petits, al mateix temps que s’aprenen hàbits alimentaris saludables. La idea principal és cuinar però en família i, sobretot, passant una bona estona.

- Advertisement -

Receptes disney Ferran Adrià

- Advertisement -

Adrià ha preparat més de 60 receptes que es basen en els mons fantàstics de Disney i dels personatges de Pixar, Marvel i Star Wars. D’aquesta manera es vol despertar la passió per la cuina dels nens i nenes, a través dels personatges que coneixen i els apassionen. Algunes de les propostes que s’hi poden trobar són: Truita Mickey&Chips, Iron Ice de vainilla, llagostins d’una galàxia molt, molt llunyana o carpaccio de pernil a la Wazowski.

Receptes Disney Ferran Adrià

A part del llibre físic, el projecte està pensat com a multiplataforma perquè l’experiència no s’acabi en les pàgines. Els infants podran seguir gaudint amb una app, la web i programes de televisió (Un, Dos, ¡Chef! de Disney Chanel i ¡Ojo al plato!).

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents