La lluita lliure es posa difícil a la segona temporada de ‘Glow’

- Advertisement -

La segona temporada de Glow ja està disponible a Netflix. La ficció inspirada en la breu però aclamada sèrie dels 80 segueix un grup de dones que es dedica de manera professional a la lluita lliure. En aquesta nova tongada d’episodis, les protagonistes Ruth Wilder (Alison Brie) i Debbie Eagan (Betty Gilpin) hauran de lidiar amb el fet d’haver-se convertit en unes celebrities i hauran d’enfrontar-se a les conseqüències que això comporta, les bones i les dolentes.

Glow 2

- Advertisement -

Mentre les dues dones s’adapten al seu nou dia a dia de fer una sèrie de televisió juntes, hauran de superar el conflictes que han quedat sense resoldre entre elles. En Sam segueix sent en Sam però ara té la pressió afegida de la paternitat, amb una filla adolescent que viu amb ell, i la càrrega d’haver de produir vint episodis.

- Advertisement -

Durant els propers capítols de Glow es tractaran temes com l’assetjament sexual, una temàtica que malauradament està molt d’actualitat i que està directament relacionada amb el moviment #MeToo. En un dels avançaments d’aquesta nova temporada, les protagonistes apareixen ballant al so de Maniac, un dels grans temes dels anys 80. El maquillatge extravagant, la licra i els pentinats de vertigen han tornat.

Alison Brie i Betty Gilpin tornen al capdavant d’aquest repartiment ple de dones i estaran de nou acompanyades per Sydelle Noel, Britney Young, Kate Nash, Gayle Rankin, Ellen Wong, Kia Stevens i Marc Maron, que tornarà a donar vida a Sam Sylvia. També hi ha lloc per les noves incorporacions, com la d’Annabelle Sciorra, que interpretarà a la mare d’una de les lluitadores més joves. També s’uneix a l’equip Wyatt Nash, que es ficarà a la pell de Phil, un càmera del programa que causarà sensació entre les dones de Glow. Per últim, l’actriu Shakira Barrera també es deixarà veure en el paper d’una stripper mexicana lesbiana, que participarà en el programa.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents