7: el número de la justícia

- Advertisement -

Han passat 56 anys des que John Sturges va estrenar la pel·lícula d’Els set magnífics, una reelaboració del film d’Akira Kurosawa, Els set samurais, que ja fa més de 60 anys que va veure la llum per primera vegada. El film de 1960, està considerat com un dels millors westerns de la història del cinema, en el qual Sturges va aportar la seva particular visió del film de Kurosawa. Donant vida als set pistolers, el director va comptar amb els “nois durs” de Hollywood, Yul Brynner, Steve McQueen, Charles Bronson, James Coburn, Eli Wallach, Horst Bucholz i Robert Vaughn. Aquest grup de set mercenaris és contractat pels habitants d’un poble de Mèxic per desfer-se d’un altre grup d’homes que està sembrant el terror.

Els set magnífics

La visió de Fuqua

- Advertisement -

Més de mig segle més tard, Antoine Fuqua és l’encarregat de tornar a la gran pantalla aquest pintoresc grup que donaran la seva vida per protegir als habitants de Rose Creek, un petit poble miner que veu amenaçada la seva tranquil·la forma de vida per culpa d’un industrial anomenat Bartholomew Bogue. El primer a ser contractat és Sam Chisolm (Denzel Washington), un caça recompenses que acceptarà la feina i es posarà en marxa per trobar a un grup d’homes capaços per emprendre la difícil missió. Com a número 2, Chris Pratt, que es posarà a la pell de Josh Faraday, un enginyós jugador. El número 3, el bandit (Manuel García Fulfo); el número 4, el rastrejador (Vincent D’Onofrio); el número 5, el franctirador (Ethan Hawke); el número 6, el guerrer (Martin Sensmeier) i, el número 7, l’assassí (Byung-Hun Lee). Tots ells són els 7 magnífics.

- Advertisement -

Remake Els set magnífics

El guió ha estat co-escrit per Nic Pizzolatto (True Detective), que va fer la primera versió i, per John Lee Hanchok (Un sueño posible) que li va donar els retocs finals. A càrrec de la banda sonora estava el prestigiós compositor James Horner, que va morir l’any passat en un tràgic accident d’avió. Abans de morir però, Horner va compondre la música de la pel·lícula en secret, Fuqua explicava en una entrevista radiofònica per la NPR que li havien entregat després de la seva mort, “crec que havia de ser un regal, o alguna cosa així”, explicava. “Em van dir: Antoine, James ja havia escrit la música pels 7 magnífics i és simplement gloriosa”. El film es podrà veure als cines el 30 de setembre.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents