‘La imatge permanent’, primer llarg de Laura Ferrés

La directora catalana Laura Ferrés ha començat aquesta setmana el rodatge del seu primer llargmetratge, La Imatge Permanent, a la seva ciutat, el Prat del Llobregat (Barcelona). Premiada a la Setmana de la Crítica del Festival de Cannes, als Goya i als Gaudí, pel seu curt documental Els desheretats, Ferrés signa el guió del seu primer llarg amb la col·laboració d’Ulisses Porra (Tigre) i Carlos Vermut (Magical Girl).

La Imatge Permanent_1
María Luengo, Laura Ferrés (al centre) i Rosario Ortega. (Foto: Agnès Piqué)

Protagonitzada per les actrius debutants María Luengo i Rosario Ortega, La imatge permanent narra la història de Carmen, una directora de càsting que s’enfronta a la missió de trobar una persona “normal” per participar en una campanya política. Durant la seva recerca, coneix Antonia, una venedora ambulant, amb qui comparteix molt més del que sembla.

La directora defineix la pel·lícula com “una trama que revela analogies entre passat i present. Una història sobre vides corrents on irrompen l’absurditat i la malenconia. Un drama esquitxat d’humor sec, una comèdia depriment. 

Està previst que el rodatge duri cinc setmanes i que es desenvolupi majoritàriament al Prat de Llobregat, amb el suport d’El Prat Film Office. En paraules de Ferrés: “El municipi compta amb localitzacions idònies per a la pel·lícula. Em sembla un lloc especialment cinematogràfic, ja que els edificis són més baixos que a altres ciutats properes com Barcelona. Així mateix, em sembla un lloc més tranquil per filmar”.

La Imatge Permanent_2
(Foto: Agnès Piqué)

La imatge permanent, que serà rodada en versió original en català i alguns fragments en castellà, és una producció de Fasten Films (Adrià Monés), Le Bureau (Gabrielle Dumon) i Volta Producción (Nadine Rothschild). Serà distribuïda a Espanya per La Aventura Cine. Compta amb la participació de l’ICAA (Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales), l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals) i TV3; i ha rebut el suport del Next Step de la Setmana de la Crítica del Festival de Canes, el Torino FilmLab i el Centre des Écritures Cinematographiques del Moulin d’Andé. 

Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents