La festa de salsitxes fa al pas a la TV

- Advertisement -

L’any 2016 un film d’animació per a adults carregat d’humor negre va revolucionar els cinemes. Sis anys més tard, Amazon Prime Video ha decidit tornar a la vida el projecte i convertir-lo en una sèrie. Sausage Party: Foodtopia s’estrenarà en un encara llunyà 2024 i ho farà amb gran part de l’equip que va fer possible aquell irreverent film.

Quan la salsitxa va trobar el panet

- Advertisement -

Els membres del repartiment de la pel·lícula original Seth Rogen, Kristen Wiig, Michael Cera, David Krumholtz i Edward Norton tornen com a part del cast. Will Forte, Sam Richardson, Natasha Rothwell i Yassir Lester s’uneixen prestant les seves veus a la sèrie d’animació que actualment es troba en fase de producció. Els detalls de la trama encara es mantenen confidencials.

- Advertisement -

Sausage Party: Foodtopia està produïda per Ariel Shaffir i Kyle Hunter, que també exerceixen de showrunners i van coescriure la pel·lícula d’animació del 2016 juntament amb Seth Rogen i Evan Goldberg. Rogen, Goldberg, James Weaver i Alex McAtee seran els productors executius a través de Point Grey Pictures. Conrad Vernon, que va codirigir el llargmetratge, torna com a director supervisor de la sèrie i també produirà de forma executiva juntament amb Megan Ellison i Patrick Chu, d’Annapurna Television, i Andrew Millstein.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents