Un casament, un funeral i un escàndol a ‘Modern Family’

- Advertisement -

Per fi ha arribat el moment que tots els fans de Modern Family estaven esperant, l’estrena de la 8a temporada de l’aclamada sèrie de la cadena ABC. En aquesta nova entrega, les famílies Pritchett-Dunphy viuran un munt de noves vivències inovlidables que començaran amb un primer capítol que porta per títol The Tale of Three Cities.

Nous embolics

Segons ha avançat Sally Young, productora de la sèrie, en aquesta temporada hi haurà: un casament, un funeral i una escàndol i, potser, més nens. “Per saber-ho haureu de veure la temporada”, afirmava. De la mateixa manera, Steve Levitan, creador de la sèrie, explicava que el pare de Phil, reapareixerà “amb una situació personal molt diferent que farà que en Phil es posi molt nerviós”.

- Advertisement -

- Advertisement -

El portal Entertainment Weekly anunciava que la trama de la parella formada per Mitch i Cam es complicaria amb la presència d’un nou membre a la família. Segons Levitan, la parella acollirà un dels nens que forma part de l’equip d’en Cam i es quedarà a viure amb ells durant un temps.

Cares noves

Després de vuit anys donant vida a l’excèntric escriptor Richard Castle, Nathan Fillion, ja ha passat pàgina i diu hola a un nou projecte. Modern Family acollirà Fillion que tot i que no apareixerà durant tota la temporada, Steve Levitan explicava que com a mínim apareixerà en tres episodis. Segons Levitan, l’actor que donava vida a Castle, interpretarà un home del temps anomenat Rainer Shine i que acabarà tenint una forta relació amb la família Dunphy. Levitan també va confirmar la presència de l’actor Martin Short, com a estrella convidada, durant dos episodis i que donarà vida a Merv Schechter, un venedor.

nathan filion modern family

On també es podrà veure Nathan Fillion durant els mesos vinents serà a la gran pantalla amb Yamasong: March of the Hollows, una pel·lícula fantàstica que ja es troba en fase de postproducció. Actualment està treballant a Henchmen, un film d’animació on posa veu al Capità Superior i que també compta amb actrius com Abigail Breslin o Whoopi Goldberg. Fillion també és el productor de la sèrie Con Man que es va estrenar l’any passat a la plataforma Vimeo i que ja està preparant la segona temporada. Aquesta ficció protagonitzada per Alan Tudyk es podrà veure per una nova plataforma d’streaming que l’ha adquirit, HQ Comic-Con. Els nous episodis, on també apareixerà Fillion es podran veure aquest hivern.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents