Netflix compra ‘Knives out’ i la convertirà en una saga

Segons assegurava la setmana passada el mitjà nord-americà Deadline, Netflix ha posat sobre la taula de Lionsgate i de Rian Johnson 450 milions de dòlars per comprar els drets d’explotació i la pel·lícula Puñales por la espalda (Kives out, 2019). La pel·lícula dirigida i escrita per Johnson no es va acabar d’emportar tots els premis a què la van nominar, però sí que va ser tot un èxit de taquilla i per a la crítica. Una història clàssica de whodunit amb tocs d’humor negre i un misteri per resoldre protagonitzada per grans noms del panorama hollywoodià com Chris Evans, Ana de Armas, Daniel Craig , Jaime Lee Curtis, Toni Collette o Christopher Plummer, entre molts d’altres.

El ‘whodunit’ que no falla es diu ‘Knives out’

Netflix ha vist el gran potencial d’aquesta història i, a banda d’adquirir la pel·lícula original, ja ha firmat per a dues pel·lícules més. D’aquesta manera la plataforma convertirà la idea en una saga. La intenció és seguir comptant amb Johnson per al guió i la direcció i amb Daniel Craig per seguir interpretant el detectiu Benoit Blanc. Si bé és cert que el director ja havia previst seguir explotant aquest personatge amb nous casos, la compra per part de Netflix ha estat un bon gir de guió i podria suposar un nou revés per a la pantalla gran. La sorpresa doncs, hi va ser per tothom. Fins i tot el compte de Twitter oficial de la pel·lícula va semblar que acabava de recollir la primícia.

Ara bé, els que no tornaran seran els membres de la família Thrombey, els protagonistes d’aquesta primera entrega. Jaime Lee Curtis, qui sempre ha mostrat el seu orgull i passió per aquest projecte, ja s’ha pronunciat arran d’aquesta decisió i sembla que malgrat tot, està entusiasmada que la cosa segueixi. El missatge que ha llançat a les xarxes socials pot donar un final digne per als personatges de la família:

“Per aclarir qualsevol rumor, la família Thrombey està fent teràpia familiar i el terapeuta ha suggerit que es mantinguin allunyats de Benoit Blanc en el futur. La Linda està bé després d’enviar a pastar fang el seu marit amant dels mocassins, ho sento @donjohnson, i els altres estan buscant-se la vida. Pel que sembla, en Ransom, després d’aprendre a fer mitja a la garjola, s’ha ficat en el negoci dels jerseis de punt. La Joni té una bola de bany amb aroma vaginal i en Walt està auto publicant les seves memòries. CAP de nosaltres s’unirà al Sr. Blanc a Grècia [on sembla que s’ambientarà la segona entrega]. Com a portaveu de la família, desitgem als cineastes tot el millor en la seva nova aventura”.

Jamie Lee curtis knives out

Curtis sempre ha estat una gran abanderada d’aquest projecte i sempre ens va deixar veure per les seves xarxes socials la gran experiència que li va semblar gravar aquest film i compartir moments amb el repartiment. Esperem doncs que les entregues que han de venir estiguin a l’alçada de la predecessora i que puguem gaudir d’un espectacle tan brillant com el de Knives out.

Irene Solanich
Irene Solanich
Traductora, correctora i docent d’idiomes durant el dia i enamorada del gènere negre i del terror durant les hores lliures. Actualment compagina la feina i col·laboracions en diferents mitjans amb un programa de doctorat (en literatura negra) a la Universitat de Vic. Les seves hores lliures se sortegen entre a lectura, el cinema i l’escriptura.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents