La banda de lladres de Michael Caine a ‘King of thieves’

- Advertisement -

Fa un temps els vampirs i els homes llop eren la gran tendència dins el món cinematogràfic, ara sembla que els films sobre robatoris són la nova moda. Fa un temps vam poder veure en acció a Sandra Bullock i el seu grup de dones lladregotes que protagonitzaven el remake titulat Ocean’s 8. El 5 de desembre s’estrenarà King of Thieves, el nou film del director James Marsh, guanyador de l’Oscar per Man on Wire i director del biopic sobre Stephen Hawking The Theory of Everything.

En aquesta ocasió, el film basat en fets reals, estarà protagonitzat per Michael Caine, que donarà vida al líder de la banda i, que estarà acompanyat per Michael Gambon, Jim Broadment i Tom Courtenay. L’elenc estarà completat per Ray Winstone i Charlie Cox. El grup de veterans decidirà dur a terme un robatori a una joieria de Hatton Garden i un cop executat hauran d’evadir la policia que els trepitja els talons.

- Advertisement -

- Advertisement -

No és la primera vegada que Caine es posa a la pell d’un fugitiu de la justícia. L’any passat va aparèixer a Going in Style, una comèdia que va protagonitzar al costat de Morgan Freeman i Alan Arkin, en la qual donaven vida a tres homes que volien robar un banc.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents