‘Kill Boy’, you lose!

- Advertisement -

Kill Boy (Boy Kills World, en el seu títol original), dirigida per Moritz Mohr (Viva Berlin!) és una pel·lícula d’acció ambientada en un futur distòpic on el protagonista, Boy (Bill Skarsgår, It), un home sord i mut, busca venjança contra aquells que van assassinar la seva família. La seva transformació en una màquina de matar es mostra a través d’un entrenament rigorós amb un xaman misteriós interpretat per Yayan Ruhian​ (The Raid).

Kill Boy
Kill Boy

- Advertisement -

La cinta destaca especialment per les seves creatives i intenses escenes d’acció, amb unes impressionants coreografies molt elaborades visualment, que semblen tretes directament d’un videojoc, i on la interpretació física de Bill Skarsgård és un dels seus punts forts. Tot i les limitacions del personatge, sord i mut, l’actor aconsegueix transmetre força i determinació a través del seu físic i expressivitat corporal.

La forma sobre el fons

- Advertisement -

No obstant això, la pel·lícula peca d’una narrativa poc coherent i sense profunditat emocional. Això provoca que el guió depengui excessivament de l’espectacle visual i que prevalgui la forma sobre el fons. La persistent narració en veu en off, que intenta proporcionar una visió dels pensaments de Boy, tampoc ajuda, ja que distreu l’atenció de l’espectador. A més, els intents de la pel·lícula amb el gènere de la comèdia negre i la sàtira tampoc aconsegueixen l’efecte desitjat, no acabant d’encaixar i semblant forçats.

Kill Boy
Kill Boy

En definitiva, Kill Boy ofereix una experiència visualment impactant, però narrativament superficial, complint en l’acció però fallant en la narració i el compromís emocional. Una cinta plena d’influències i estils, però sense una direcció clara, que dona com a resultat una experiència global confusa i esgotadora.

Veredicte

El millor: la influència dels videojocs, tant en la trama com l’apartat visual i el disseny dels personatges.

El pitjor: un guió buit i superficial, centrat més en l’impacte visual que en el desenvolupament de la trama o els personatges.

Nota: 6

- Advertisement -
Jordi Sardiña
Periodista, professional, des de 1999, cinèfil, passional, des de tota la vida, ja que el cinema l'ha acompanyat sempre, tant en els bons com en els mals moments. La seva trajectòria laboral no sempre ha estat lligada al Setè Art, perquè s'ha guanyat la vida com a consultor de Màrqueting-Comunicació en diferents empreses de sectors diversos. Col·laborar amb 'El Cinèfil' li permet transmetre tot el que ha après i continua aprenent veient cinema. Llarga vida a la pantalla gran (i petita)!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents