Música, comèdia i segones oportunitats a l’amor a ‘Juliet, Naked’

- Advertisement -

L’adaptació de novel·les a la gran pantalla sempre ha estat un bon recurs. L’obra de Nick Hornby ha inspirat films com Fever Pitch (1997), High Fidelity (2000), About a Boy (2002) o A Long Way Down (2014), totes comèdies que es mouen entre el romanticisme i el drama que han estat ben acceptades entre el públic. Ara és el torn de Juliet, Naked, la qual intentarà seguir amb la bona ratxa als cinemes.

Retratarà una història de música, comèdia i segones oportunitats en l’amor. La cinta gira entorn a l’Annie (Byrne), una dona que està atrapada en una relació avorrida amb Duncan (O’Dowd), un fan obsessionat amb l’estrella del rock Tucker Crowe (Hawke). La passió de la parella s’ha vist afectada per aquesta mania, però la vida dels dos donarà un gir de 180 graus, quan l’Annie es posi en contacte amb el culpable d’aquest problema. La veritable aventura s’iniciarà quan tots dos es veuen immersos en una relació a través de l’ordinador.

- Advertisement -

- Advertisement -

El film està protagonitzat per Rose Byrne (Neighbors o Peter Rabbit), Ethan Hawke (Regresión o Predestination) i Chris O’Dowd (Molly’s Game o St. Vincent), els quals conformen un curiós triangle amorós. Està produït per Apatow Productions i Los Angeles Media Fund, mentre que la distribució recau sobre Lionsgate Films, Roadside Attractions, Universal Studios i Focus Features.

La cinta està dirigida per Jesse Peretz, el qual ha dirigit i produït diverses produccions tant per la petita com la gran pantalla, entre les quals hi ha les sèries New Girl, Divorce, Orange is the New Black, Glow o Girls; però ara cerca consolidar-se amb els llargmetratges, després d’una prolífica carrera a televisió. A continuació, es pot gaudir del tràiler del film que arriba a les pantalles el 4 de gener.

https://www.youtube.com/watch?v=5A-ytw9MHYs

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents