Joguines catalanes a una sèrie de Netflix

- Advertisement -

Són les joguines més venudes a l’Estat Espanyol i des del 18 d’abril estan disponibles a Netflix. Parlem dels Bebés Llorones, de l’empresa terrassenca IMC Toys, que compta amb una sèrie disponible en 24 idiomes que es podrà veure a més de 190 països.

Bebes_Llorones_1

- Advertisement -

Els Bebés Llorones Lágrimas Mágicas són nadons amb grans personalitats. Viuen en un món imaginari on les llàgrimes són màgiques i tenen poders especials que es fan servir per superar situacions desafiadores. La sèrie, que està dissenyada per a nens i nenes de 3 a 6 anys, fa servir cada episodi per inculcar valors positius d’una manera atractiva a través del contingut.

- Advertisement -

La sèrie animada de Bebés Llorones Lágrimas Mágicas es va llançar inicialment l’any 2018 al canal de YouTube d’IMC Toys Kitoons, coincidint amb el llançament d’aquesta línia de joguines a les botigues, i va ser tot un èxit.

L’acord entre IMC Toys i Netflix es basa en el gran impuls que la marca ha aconseguit des que es va llançar al mercat mundial i posarà a disposició dels nens i nenes 400 minuts de contingut, que s’estrenarà entre dues temporades aquest any, la primera el 18 d’abril i la segona a la tardor.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents