‘Joker 2’, el mal comença a preparar-se

Era evident. Quan una pel·lícula ho peta a Hollywood ràpidament s’afanyen a esprémer tot el suc en forma de seqüela, preqüela o univers expandit. Ara que sembla que el projecte de Justice League està aparcat del tot, Warner no vol deixar escapar aquesta nova oportunitat. La cinta en qüestió té tant de material per explotar com és el personatge del Joker de DC Comics, doncs encara els ho posem més fàcil. Només dos mesos després de l’estrena ja va saltar la notícia que s’estava parlant de la segona part de Joker. I és que més de 1.000 milions de taquilla a escala mundial són molts milions… I si a sobre li sumes l’Oscar i el Globus d’Or per a Joaquin Phoenix ja no cal dir res més… Ara ja sabem força més coses. La primera és el seu títol (provisional) Joker: Folie à Deux, fet que remet a una follia/deliri compartit per dues persones. Serà en Batman aquest alter ego? Veurem…

El director Todd Phillips (The Hangover) té via lliure després de donar una immensa alegria a Warner Bros col·locant la seva història sobre l’origen del dolent del Batman per sobre dels 1.000 milions de dòlars de recaptació arreu del món. A Espanya, per exemple, el film és ja el de més èxit de la història de la Warner i, si mirem xifres globals de l’empresa, només els dos primers Batman de Nolan i Aquaman havien superat la superheròica barrera dels 1.000 milions. O sigui, dues de les quatre tenen a veure amb el pallasso sociòpata. No oblidem que ja aquest setembre de 2019 Joker va guanyar el premi gros al Festival de Venècia, fet inèdit en un film de superherois. Abans, però, el director estrenarà un biopic sobre el mític Hulk Hogan a Netflix.

De moment se saben molt poques coses del film. Només s’ha confirmat que el guió serà escrit pel mateix Todd Phillips i Scott Silver. Indirectament, a través de la foto que hem mostrat abans també sembla implícita l’acceptació de Joaquin Phoenix a una nova ronda de bogeria. Encara és una incògnita la dat de rodatge i encara més la hipotètica estrena. Ara bé, no esperem que arribi ni aquest 2022 ni tampoc el 2023.

Com a regal de comiat us deixem aquest clip amb les millors imatges de Joker amb la mítica cançó de Gary Glitter.

JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit dos curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents