Jessica Jones torna el dia de la dona

- Advertisement -

Fa més de dos anys que Netflix, en col·laboració amb Marvel, presentava una nova sèrie original protagonitzada per una superheroïna poc convencional. Jessica Jones va atrapar al públic per aportar un nou enfocament, molt més feminista, als productes de superherois i, tot i que fa temps que es va anunciar una segona temporada, no ha estat fins ara que s’ha conegut la data d’estrena. El 8 de març serà el dia en què els fans podran veure de nou en solitari a l’alcohòlica detectiu, una data escollida a l’atzar o potser no…

Jessica Jones

- Advertisement -

La segona entrega de Jessica Jones comptarà de nou amb Krysten Ritter (The Defenders), en el paper protagonista i, també té la particularitat que els 13 episodis que conformaran la temporada estaran tots dirigits per dones. Una iniciativa que va rebre el suport tant de Marvel com de Netflix.

- Advertisement -

Després d’haver-se enfrontat a Kilgrave, el dolent de la primera temporada, que havia abusat d’ella i que l’havia violat, Jones haurà de fer front a nous fantasmes del passat. Recordem que el personatge va perdre la seva família en un accident de cotxe i que va caure en mans d’una organització que va practicar experiments amb ella. Com a resultat, va obtenir una força sobrehumana, fet que la va convertir en el que tots coneixem. Doncs bé, en aquests nous episodis, Jones mirarà d’esbrinar més coses sobre què li van fer i què li va passar. La gran pregunta que s’haurà de fer serà: segur que vols obrir aquesta porta?

https://youtu.be/4qW6NHyp5kA

Tot i que no apareix en el tràiler, se sap que David Tennant tornarà a ficar-se a la pell de Kilgrave, caldrà esperar per veure quin nou paper desenvolupa en la trama. També tornarem a veure a Rachel Taylor com Trish, Carrie-Anne Moss com Jeri Hogarth, Eka Darville interpretant a Malcolm Ducasse i Leah Gibson donant vida a Ingrid. Com a cares noves hi haurà la de Janer McTeer i J.R. Ramirez.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents