Javier Rey i Blanca Suárez són la parella de moda

- Advertisement -

Com ho sentiu! El cinema espanyol té una nova parella! La notícia apareixia fa uns dies a partir d’unes imatges en què es veia la parella passejar per Madrid afagafats de la mà i oferint-se mostres d’afecte. Dies després la imatge s’ha tornat a repetir. Està clar que aquí hi ha amor i els seus protagonistes no se n’amaguen.

- Advertisement -

Pel que sembla, Blanca Suárez va acabar la seva relació amb Mario Casas el passat estiu després d’un any i mig de relació. El gallec passa a formar part de la llista d’exparelles de l’actriu juntament amb Dani Martín i Miguel Ángel Silvestre. Quant a Javier Rey, més discret en aquests assumptes i bastant allunyat de la premsa del cor, no ha donat a conèixer quan va acabar la seva relació amb l’actriu Iris Díaz, amb qui ha estat durant 15 anys i amb qui comparteix una filla.

- Advertisement -

Tot i que Suárez y Rey es conèixen des de fa anys, “la xispa” va sorgir entre ells durant el rodatge de El verano que vivimos, una pel·lícula d’amor que s’estrena aquest mateix any i que, tal com podeu imaginar, donarà molt per parlar no només en l’àmbit cinematogràfic. De ben segur que seran molts els que aniran al cinema per veure la química entre els dos actors.

Sens dubte, són una de les parelles de l’any!

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents