J. J. Abrams es passa al cine de zombis (nazis) amb ‘Overlord’

- Advertisement -

J.J. Abrams és un dels directors i productors amb més renom de la indústria audiovisual. El seu nom està lligat a projectes tan destacats com Lost, Star Wars: The force awakens, Super 8 o Star Trek: Into darkness i, tots tenen un punt en comú i és un toc fantàstic i fins i tot misteriós. El seu pròxim projecte com a productor tindrà com a context un fet real però evidentment hi haurà sorpreses.

Overlord és el títol de la seva pròxima pel·lícula que estarà dirigida per Julius Avery (Son of a Gun) i ambientada durant la II Guerra Mundial. Durant el Dia D, dos paracaigudistes són enviats a una operació militar amb l’objectiu de sabotejar una ràdio alemanya situada en un poble als afores de Normandia. Ambdós protagonistes hauran de fer front a un gran nombre de reptes però tot i així aconseguiran arribar fins al seu destí ara bé, una última sorpresa els esperarà. Com a resultat d’uns experiments realitzats pels nazis, no només hauran de combatre contra els soldats sinó contra un exèrcit de criatures paranormals, zombis nazis.

- Advertisement -

El film parteix d’una idea de Billy Ray (The Hunger Games) i el guió estarà escrit per ell mateix i Mark L. Smith (The Revenant). El projecte feia anys que estava en un calaix de Paramount Pictures quan va adquirir els drets el 2007. La pregunta que es formulen molts és si aquesta nova pel·lícula formarà part de la saga Cloverfield, que es va iniciar l’any 2008 i que va tenir la seqüela 10 Cloverfield Lane.

- Advertisement -

Overlord jj abrams

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents