‘It 2’: el pallasso contraataca (als adults)

- Advertisement -

L’adaptació cinematogràfica de la novel·la d’Stephen King, It, va arribar a la gran pantalla l’any passat sota la direcció d’Andy Muschietti, amb un pressupost de 35 milions de dòlars i va aconseguir-ne recaptar 700 milions, convertint-se en el film de terror més taquiller de la història. El 6 de setembre de 2019 està previst que s’estreni la segona part, que portarà per títol It: Chapter Two i que presentarà els protagonistes tres dècades després dels fets succeïts en el primer film. Encara queda més d’un any per veure el Club dels Perdedors en acció de nou, així que farem un repàs pel que sabem fins ara, per fer l’espera menys feixuga.

Versió adulta

- Advertisement -

Tal com passava amb la novel·la de King, en aquesta segona entrega, els personatges principals hauran de tornar a Derry per enfrontar-se de nou a Pennywise, una aterradora criatura que els va turmentar quan eren nens. Aquesta vegada, es reuniran de nous per acabar definitivament amb aquesta amenaça. Encara hi ha motles incògnites sobre aquesta nova entrega però el que sí que està confirmat és l’elenc principal, és a dir, les versions adultes dels protagonistes. James McAvoy serà l’encarregat de donar vida a Bill Denbrough, Jessica Chastian serà Beverly Marsh, Isaiah Mustafa interpretarà Mike Hanlon, Jay Ray serà Ben Hanscom, James Ransom es ficarà a la pell d’Eddie Kaspbrak, Bill Hader serà Richie Tozier i Andy Bean donarà vida a Stanley Uris. La companyia Warner va ser l’encarregada de presentar la primera imatge on es va pot veure tot el repartiment junt.

- Advertisement -

Tot i que l’acció succeirà 27 anys després, segons el director, els nens tindran un paper important en aquesta nova pel·lícula, que tornaran a aparèixer en forma de flashback. També s’ha confirmat la participació de Xavier Dolan i Will Beinbrink. En el cas del primer actor, interpretarà un jove gai que es diu Adrian Mellon i que tindrà la mala sort de trobar-se amb Pennywise. Per altra banda, Beinbrink donarà vida a Tom Rogan, un home violent que manté una relació amorosa amb Beverly.

Més creepy

També s’ha confirmat la presència en aquest segon capítol de Bill Skarsgard, que de nou tornarà a ficar-se a la pell de Pennywise i, que de nou tornarà a fer de les seves. A Derry una sèrie d’assassinats tornaran a assolar la gent del poble i obligarà els membres del Club dels Perdedors a reunir-se de nou. Durant la Comic-Con de Sant Diego, uns quants afortunats van poder veure Pennywise en acció i descrivien les imatges com “creepy as hell”. Per la seva banda, Muschietti afirmava que la seqüela serà “més intensa i aterridora” que el film anterior i recomanava als espectadors dur “bolquers d’adults” per si de cas. Encara queda força per veure si realment, el cineasta ha aconseguit superar-se o no.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents