‘Iron Fist’: l’últim defensor de Marvel arriba a Netflix

- Advertisement -

L’acord entre Marvel i Netflix es va iniciar amb la creació per part de la plataforma streaming, de la sèrie Daredevil. Una ficció televisiva que es basa en les aventures de Matthew Murdock, un home que després d’un accident perdia el sentit de la vista i que a partir d’aquell moment es dedicava a impartir justícia com a superheroi. Darrere seu van venir Jessica Jones i Luke Cage i, a partir del dia 17 d’aquest mes, se sumarà al quartet Iron Fist (Puny de Ferro).

- Advertisement -

Aquesta nova ficció seguirà els passos de Danny Rand, el qual acaba de tornar a la ciutat de Nova York, anys després de la seva suposada mort. Amb l’objectiu de reconnectar amb el seu passat i amb llegat de la seva família, Rand es convertirà en un mestre de les arts marcials i, juntament amb el seu poder de puny de ferro, es dedicarà a combatre el crim.

- Advertisement -

La sèrie es basarà sobretot en el còmic El Inmortal Puño de Hierro, creat per Matt Fraction i l’espanyol David Aja. A més, en aquesta nova entrega dels defensors de Nova York, es veuran cares conegudes dins l’univers Marvel com la de l’advocada Jeri Hogarth (Carrie Anne-Moss), l’infermera Claire Temple (Rosario Dawson) i la detectiu Misty Knight (Simone Missick). A part també estaran acompanyats per Jessica Stroup, David Wenham, Tom Pelphrey i Jessica Henwick.

Iron-Fist

Netflix ja va exposar el seu objectiu de crear un nou univers de superherois, sorgits de la casa Marvel i que es coneixen amb el nom de The Defenders. Aquest grup es reunirà en un cinquè projecte que tindrà format de minisèrie i que s’estrenarà (segons el calendari actual) sis mesos després de l’aparició d’Iron Fist.

A part de comptar amb els quatre actors protagonistes és a dir, Charlie Cox (Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones) Mike Colter (Luke Cage) i, evidentment, amb Finn Jones, també apareixerà en pantalla Sigourney Weaver, que es ficarà a la pell de la dolenta, anomenada Alexandra.

iron fist 

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents