‘Inside out 2’: còctel explosiu de noves emocions

- Advertisement -

Inside out 2 s’estrena l’estiu del 2024! Les veuetes dins del cap de la Riley la coneixen bé per dins i per fora. Ara bé, en aquesta nova història tot canviarà. Disney i Pixar introdueixen una nova emoció al seu ja de per si complex cap: l’ansietat. L’adolescència té aquestes coses…

- Advertisement -

Fem memòria. L’any 2015 Pixar ens va regalar una de les seves principals obres mestres. Inside out. Amb un pressupost de 175 milions de dòlars va recaptar més de 800 milions arreu del món. I poc després va endur-se un merescut Oscar a la Millor Pel·lícula d’Animació. La seqüela intentarà repetir novament l’èxit de públic i crítica. I, qui sap, potser crear una nova saga de culte com Toy Story.

L’ansietat agafa el protagonisme a Inside out 2

- Advertisement -

Segons la directora de la pel·lícula Kelsey Mann, aquest nou personatge promet revolucionar les coses dins la seu central. “Ansietat, a la qual posa veu Maya Hawke a la versió original, és nova a l’equip, però no és de les que es queden en segon pla”, explica Mann. “Això té molt sentit si ho penses en termes del que passa dins de totes les nostres ments”.

inside out 2 poster

Traduïda a l’espanyol com Del Revés 2, el film torna a la ment de la Riley amb una nova premissa: la protagonista és ara una adolescent. Això comporta que la seva seu central està sent demolida per donar pas a una cosa totalment inesperada: noves emocions! Alegria, Tristesa, Ira, Por i Fàstic, que durant molt de temps han dirigit una operació reeixida, no estan segurs de com entomar l’arribada d’Ansietat. I sembla que no està sola… Jutament amb l’ansietat vindran nous reptes al cap de la jove.

Maya Hawke presta la seva veu a Ansietat, al costat d’Amy Poehler com a Alegria, Phyllis Smith com a Tristesa, Lewis Black com a Ira, Tony Hale com a Por i Liza Lapira com a Fàstic. Dirigida per Kelsey Mann i produïda per Mark Nielsen, Inside Out 2 s’estrena només a cinemes a l’estiu del 2024.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents