Els curtmetratges de terror aterren a Rubí

- Advertisement -

L’estiu és una època per gaudir de més temps lliure, per això cada vegada hi ha més propostes cinèfiles aprofitant el bon temps i l’àmplia oferta en llargmetratges i curts. Enguany arriba la 3a edició del Festival Internacional de Curtmetratges de Terror, Fantàstic i Freak, també conegut com a Infest, que se celebra a la plaça del Celler de Rubí els proper 13 i 14 de juliol.

Tant divendres com dissabte, hi haurà a les 22h un passi amb diversos curts a competició, però abans a les 21h del divendres es farà un concert per amenitzar i preparar el públic per a una sessió de sang i fetge; mentre que dissabte a la mateixa hora es realitzarà un espectacle de màgia i humor. En finalitzar el passi de curts, la festa continuarà amb una sessió de DJ divendres a partir de les 00:20h i dissabte amb un concert. El darrer dia a la 1.30h també es farà l’acte d’entrega dels premis, als quals pot participar el públic votant pel seu curtmetratge preferit.

- Advertisement -

A continuació es pot gaudir del tràiler que han preparat els membres del festival amb molt humor negre ideal per a la temàtica d’aquest any, a conjunt amb el pòster:

- Advertisement -

A part de la programació amb curtmetratges, s’incorporen un seguit d’activitats paral·leles per gaudir amb tota la família. Divendres de 18.30 a 21h hi haurà una sessió de maquillatge zombie totalment gratuït. Dissabte a les 19.15h hi ha programada una taula rodona sobre cinema DIY (casolà) i es parlarà sobre el procés que s’ha de seguir per desenvolupar un film amb pocs recursos. Per altra banda, al mateix dia i hora hi haurà una sessió dedicada als més menuts, on nens i nenes d’entre 5 i 11 anys podran disfressar-se i fer la seva pròpia pel·lícula, prèvia inscripció amb les dades del menor a: infest.rubi@gmail.com

A l’Infest també hi ha cabuda per la solidaritat i com a amants de la sang, divendres de 10 a 22h es podrà anar a fer donacions, ja que sempre cal que hi hagi disponible al Banc de Sang i Teixit. Entre tots els que hi vagin se sortejarà una samarreta exclusiva del festival, una gran proposta per col·laborar amb qui més ho necessita.

La programació complerta es por consultar a les xarxes socials del mateix festival.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents