‘iBoy’ el primer film original de Netflix

- Advertisement -

Les pel·lícules de superherois estan de moda i com a bons estrategs, els membres de Netflix han decidit que ells també volen part d’aquest pastís. Avui s’estrena la primera pel·lícula que ha produït la plataforma, iBoy, un film que té a Tom com a protagonista. Aparentment la vida d’aquest jove és normal però tot canvia quan uns pandilleros li claven una pallissa i parts del seu smartphone es queden incrustats al seu cervell.

Des d’aquest moment, Tom descobrirà que ha adquirit una sèrie d’habilitats, que li permetran accedir a Internet, convertint-lo en un super hacker, capaç d’introduir-se en comptes bancaris aliens o interceptar missatges. Com a bon superheroi, utilitzarà els seus nous poders per ajudar els altres i de pas venjar-se d’aquells que el van pagar.

- Advertisement -

https://youtu.be/ISOje87vSHA

- Advertisement -

Aquest és l’argument de la pel·lícula que té com a protagonistes Bill Miner, que es va poder veure a X-men: First Class com a un jove Magneto, i Maisie Williams, coneguda pel seu paper com a Arya Stark a Game of Thrones. Adam Randall ha estat l’encarregat de dirigir el projecte, que s’ha basat en la novel·la de Kevin Brooks.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents