‘Homecoming’: la nova sèrie d’Amazon amb Julia Roberts

- Advertisement -

La sèrie Homecoming està dirigida per Sam Esmail (Mr. Robot o Comet), el qual va rebre l’encàrrec de realitzar dues temporada de l’adaptació d’un exitós podcast de ficció homònim. Va ser l’estiu del passat any quan el projecte va rebre llum verda per a la seva producció dins la plataforma de vídeo streaming. El guió recau en els mateixos creadors del podcast, Eli Horowitz i Micah Bloomberg, juntament amb el mateix Esmail. Universal Cable Production (UCP) i Anomymous Content, productora de l’exitosa Mr. Robot, són les encarregades de produir el projecte.

La història se centrarà en Heidi Bergman, una investigadora secreta del govern que treballa al Homecoming Transitional Support Center, un organisme especialitzat a ajudar els soldats a tornar a la seva vida com a civils. La ficció es pot catalogar com a un thriller psicològic combinat amb el drama i els secrets governamentals.

- Advertisement -

- Advertisement -

L’actriu protagonista de Pretty Woman i Wonder, Julia Roberts, encapçala l’elenc de la nova proposta d’Amazon, on coincidirà de nou amb Dermot Mulroney (Stoker o The Wedding Date) després de la comèdia romàntica My Best Friend’s Wedding, també amb Bobby Cannavale (Vinyl o Ant-Man), Sissy Spacek (Carrie o The Help), Shea Whigham (Death Note o Kong: Skull Island), Sydney Tamiia Poitier (Death Proof o Nive Lives), Stephan James (Selma o Race), Jeremy Allen White (Shameless o Twelve) i Alex Karpovsky (Hail, Caesar! o Little Sister), entre d’altres.

Fins al moment es desconeix la data d’estrena, però es calcula que serà per aquesta tardor. Tot just s’acaben de fer públiques les primeres imatges de la sèrie on es veu Julia Roberts caracteritzada com a Bergman, i una altra compartint càmera amb Stephan James, el qual interpreta Walter Cruz, un soldat ansiós per passar pàgina i oblidar la guerra, a qui la professional tracta. Però, alguna cosa porta la Heidi a abandonar la seva feina i traslladar-se amb la seva mare per començar una nova vida. 

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents